Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
josh...ale sak ked este stale mas problem,tak by ti lekar mal nasadit dalsie antibiotika...na helik.aspon tak sa hovori,ze sa nezvykne na 1xvyliecit...
a mas aj zistene alergie na mlieko,ci nemas celiakiu atd,to ti moze tiez sposobovat zapal zaludka...a robit problem...
prosim o pomoc kto viete...pred 2 mesiacmi som mal helicobacila a zapal zaludka, preliecil som ho antibiotikami, a 4 tyzdne po tom som bral kolidnu striebornu vodu 2 lyzice 4x denne na lacno, a tazkosti neustupili...iba sa trochu zmiernili ale znova sa vracaju...isiel som na kontrolu..na hadicku...
HP bolo negativne ale sliznica zaludka zapalena
lekar predpokladal ze tam HP bude...neviem co mam dalej robit...zaludok boli stale...hlavne po jedle...zahu nemam, ani tazoby, len bolesti...a trva to dlho, pridali sa k tomu bolesti chrbtice a klbov...mam podozrenia na nejaku inu pliagu...co mi sposobuje zapaly, alebo tam ostal helicobacter
pocit paly je pri NEDOSTATKU kyselin, nie prebytku.
Kyseliny v zaludku nicia bakterie, to je nasa prirodzena obrana, aby sa nedostali cez zaludok rovno do tela.
........
Helikobakter znici hromada roznych antimikrobialnych latok, spomeniem len koloidnu striebornu vodu, rozne formy zinku, GSE, oreganovy olej, graviola atd.
Mam(mala som) helikobaktera.Je mozne aby sa znicil sam?alebo proste len zoslabli priznaky?Nemam ho totiz dolieceny,nakolko som dva krat zostala tehotna a este stale kojim,takze mi doktor povedal,nech pridem az dokojim a potom to zas budeme liecit antibiotikami.Predtym ked sme s liecbou zacala,vybrala som asi tri druhy a nic nezabralo.Stale tam bol.Zistili mi ho,pretoze som mavala problemy s kyselinou a casto ma bolel zaludok.Vravia ale,ze priznaky mozu byt aj ine,ako napr.malatnost,unava,akne a pod.(to som iba pocula).Od poslednej liecby uplynuli dva roky.Je mozne,aby sa bez liecby zlikvidoval sam?alebo sa len zmenili priznaky,ktore ja tomuto nepripisujem?akne mam,mala som stale(niekedy viac,niekedy menej)pocas 2rokov som kyselinu mala len na zaciatku tehotenstva,co mi doktor povedal,ze to su tie stavy zvracania.NAposledy teraz,ked som si zohnala a urobila TIBI napoj a podaril sa mi kysli a ja som ho taky vypila.Ak neviem ci ho este mam,je mozne uzit koloidne striebro,alebo iba ak ci je clovek isty ze ma zdravotny problem?je koloidne striebro vhodne aj na plet?neviem co uzit,aby sa mi konecne definitivne vycistila plet.Drzim si to uz od puberty a uz mam 29:o(Preto rozmyslam,ci aj toto akne nesuvisi s helikobakterom,ze mozno sa prestal prejavovat vo forme zaludocnej kyseliny ale stale pretrvava v priznakoch akne...?Dakujem velmi pekne.
...vcera v telerane hovotil p.Bukovsky,ze HELIKOBAKTEROV JE VIAC DRUHOV...a ze ked nesposobuje v tele nic zleho,tak by sa nemal liecit,lebo ze vraj zasa chrani PAZERAK pred rakovinou...
helikobakter nevznika, len sa prenasa.
Chcem sa opytat,ci sa prenasa helicobacter bozkavanim,aak ano,aka je pravdepodobnost ze sa ten druhy nakazi,ked som sa uz tyzden liecila...