Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
ivetka, znicenie helikobaktera je vec 3-4 tyzdnov. Asi nepouzivas spravne prostriedky
Inac mozete sa obratit aj na moje obchody na koloidne striebro.
Osobne som tam nainstaloval maloprodukcne zariadenie, ktore vyraba koloidnu striebornu vodu zhruba 6.5 ppm koncentracie ionickych striebornych castic.
ahojte, aj ja som mala urcite problemy ,ale uz nie ,uzivala som koloidne striebro vnutorne ,ale aj potieranim pokozky. Ak ma niekto zaujem nasla som na nete link ,kde ho ponukaju ,lebo inde som ho nevedela zohnat. -odkaz odstránený-
Koloidne striebro pracuje v krvi, v zaludku v crevach, na vyplachy.
Do krvi sa dostane najlepsie cez sliznice alebo z krystira cez crevne steny. Zaludocne kyseliny ho pomerne rychlo znicia.
Ale na H.p. je najlepsie ho davat niekolkokrat denne do co najprazdnejsieho zaludka, aby bol ucinok co najsilnejsi.
Koloidne striebro nie je toxicke v ziadnej forme.
S tym volky nevolky muselo suhlasit aj WHO(svetova zdravotna organizacia).
Ale v USA nasa FDA sa rozhodla, ze nikto nemoze nan pisat ziadne zdravotne ucinky, lebo to im(FDA) nikto oficialne nedokazal.
Takze je to dovolene predavat ako NESKODNY potravinovy doplnok bez akychkolvek liecivych tvrdeni.
Tak ako vsetky ostatne potravinove doplnky v USA.
RNG, prosím ťa, ako užíval tvoj brat koloidné striebro na zničenie HP ? Prehltol ho priamo do žalúdka, alebo ho premieľal v ústach a postupne prehltával? Kdesi som čítala , že by sa malo vstrebávať cez sliznicu v ústach. a Potom ako je účinné koncentrované v žalúdku? Zase keď sa priamo vypije nezmení v žalúdočnom prostredí svoju koloidnú formu, je potom účinné a nie je toxické ?
Megazyme MealTime je celkom slusna enzymaticka zmes, len rastlinne enzymi(a pravdepodobne aj vytazky z roznych kvasnych kultur).Je podstatne silnejsia, ako stary osveceny, ale slaby a drahy Wobenzyme
Dnes podobne zmesy vyraba viacero spolocnosti a ponuka ich kazdy vacsi vyrobca.
NBTY ma napriklad zmes MultiEnzyme a predava ju cez svoje maloobchodne siete ako Puritan's Pride, Nature's Bounty a tucet dalsich. Ja ich drzim pod ich velkoobchodnou znackou Good N Natural. Su aj ine , individualne enzymi, ako laktaza(verlke davky), bromelain, papain a podobne.
Ahojte,pred 5 mesiacmi som uzivala 3/kombinaciu antibiotik na helikobakter pilori,zial problemy s travenim mam stale, aj tvrde vyrazky na brade/opakovane.Helikobakter pilori ovplivnuje travenie?Kde zozeniem tu striebornu vodu?Mozte mi dat nejaky kontakt na niekoho kto by mi poradil ako sa mam spravne stravovat,co mi urobi zle a dobre, ako si varit aco navarit zdravo na ten zaludok.Dakujem Silvia
Na jeseň v roku 2004 ma hospitalizovali. V nemocnici mi nasadili komplikovanú liečbu – okrem iného aj transfúziu krvi. Po ôsmich dňoch ma z nemocnice prepustili a ja som pokračovala v liečbe s doplnkami výživy.
Pri ďalšej kontrole mi zistili baktériu Helicobacter pylori, preto po konzultácii s MUDr. Hromadovou som začala užívať Green Care a ParaProteX (3 mesiace) a absolvovala som aj mikroskopické vyšetrenie kvapky krvi. Obraz ma však príliš nepotešil: pozliepané krvné doštičky – ako dôsledok kyslíkového deficitu – a prítomnosť plesní. V júni 2005 boli však už moje výsledky uspokojivé, dokonca aj tlak krvi som mala v norme. Počas toho roka som si kyslík v organizme dopĺňala prípravkom OxyMax a na predtrávenie potravy raz denne pred hlavným jedlom Meal Time, ktorý užívam dodnes. Pre bližšie informácie napíšte ana.p@centrum.sk alebo zavolajte 0902594046