Helicobacter - liecba

RNG

Petka, helicid neutralizuje zaludocne kyseliny. Bez dostatku kyselin sa v zaludku jedlo kvasi a hnije.
Kyseliny su potrebne, lebo bez nich netravis poriadne a v zaludku sa ti rozmnozuju skodlive bakterie, ktore vyvolavaju aj zapaly zaludocnych stien aj prenikaju dalej do criev, kde vytvaraju dalej toxiny a otravuju telo.

petka18

josh1..ahoj citala som tieto prispevky a nasla som tam tvoj kde pises ze po kontrole uz HP nemas ale stale mas problemy-ja mam ten isty problem.Smiem vediet ci ti byva aj zle(na zvracanie)alebo ta len boli zaludok? ...aj ja uzivam helicid ale rano.

[zruseny12]

josh...nemas za,co...
hlavne aby to pomohlo...
ja som zasa prisla na to,ze mi robi dobre stava z jablk...neosladena.
Robila som jablka,do skleniciek na zimu a zdimala som ich...ostalo mi vela stavi,tak som ju pila...mala som strach,ze hned pobezim na wc,ale nic mi nebolo...tak ti verim,ze aj stava z mrkv.moze pomahat...tiez budem skusat aj ine caje...ahoj

josh1

mariaa ...dakujem za info, niektore recepty z bylin vyslusam...

inac k tomu zaludku...este som zabudol okrem cerstvej kapustovej stavy mi ukludnuje zaludok aj stava z mrkvy...
jeden rok sme s mamou v jeseni odstavili vsetku mrkvu zo zahradky a celu zimu sme nemarodovali :-) bola to dobra kura aj na imunitu
aj tento rok mame mrkvy dost tak odstavujem
AHOJ

[zruseny12]

josh...dakujem za stranku,ja pijem tiez caje...a ako pises,tiez mam vyskusane urcite veci na sebe,ale jasne,ze nemusia pomahat inym...na kazdeho, inak vsetko posobi...
kazdy,musi najst tie spravene doplnky,caje,potraviny ktore jeho telu pomozu....dnes pisala stranku aj MAGDALENKA...na par temach,tak som sa pozerala na caje,tiez je to zaujimave.../idem sa pozriet a napisem ti na akej teme to je.../
pekny vecer...

josh1

mariaa...ten helicid tiez znizuje kyselinu, je to IPP - inhibuje protonovu pumpu

teraz pijem caj zo sladovky..je dobry...takisto nau kludnenie si miesam valerianu a chmel...bylinky zozeniem, vyrabaju sa totiz v nasom okrese...a aj ten puskvorec...myslim ze ten zapal pomaly ustupuje, uz som aj vcera vecer helicid nezobral, budem ho brat teraz po menej...inac tie caje bylinkove aj vyrovnaju vylucovanie kyselin a traviacich enzymov, teda repik, puskvorec a ine aj lubovnik...a to nepisem iba preto ze to niekto povedal, ale pomaha to...teda aspon mne...treba ale dodrziavat odporucene davkovanie...u byliniek plati menej je viac...zistil som to u viacerych cajov na sebe, teda opatrne su dost ucinne na travenie

co sa tyka helicobactera aj niektore caje maju antimikrobialny ucinok...su to lubovnik, repik, puskvorec ale netusim...ako ich davkovat na Helica :-)
ak chces vediet viac pozri na

www.liberherbarum.com

je to lexikon liecivych bylin s podrobnym zlozenim vsetkych latok...

RNG

Inac, ako som spomenu castejsie, proti helikobakteru je ucinny zinok a na hojenie zaludka dumbier a hlavne DGL, vyrobok zo sladovky hladkoplodej, ktoru pomaha hojit a regenerovat zaludocne stenu. Tiez je uzitocne brat aj aloe vera, lebo je tak isto hojive na zaludok a creva, ked brane dlhodobo.

RNG

pycnogenol, vytazok z kory ihlicnatych stromov(pinus marinus) je sice dobry antioxidant, ale prilis drahy. Vytazok zo zeleneho caju, hroznovych semien(grape seed) alebo listov ciernych ribezli je rovnako ucinny a podstatne lacnejsi.

[zruseny12]

nemas za,co...
psyllium,neviem lebo ja ho mam z CZ...
a PYCNOGENOL...okolo 1300sk,ale vsade je to ine...lepsi je BIO PYCNOGENOL...