Helicobacter - liecba

RNG

Zabudol som tu pripomenut, aj rozne soli zinku potlacaju helikobakter. Moj brat pouziva denne 50 mg vo forme glycinatu zinku.
Mozno aj to mu pomohlo.
Atb. kombinacie su ucinne od 70 % az do 90 %(s pridavkom zlucenin bismuthu),
takze nikto nehovori o 100% vylieceni alebo garancii.
Ale alternativa liecenia zinkovymi zluceninami a hlavne koloidnou striebornou vodou je vyborna.Samozrejme statisticke data na to nie su, lebo nas "velky strazny pes"
FDA zakazal akekolvek tvrdenia, ze koloidna strieborna voda lieci(na zaklade toho, ze "im to formalne nikto nedokazal";na ilustraciu formalne dokazanie o liecivom ucinku nejakej latky stoji dnes 850 milion dolarov a trva 10 rokov...)
Existuje aj patentovana forma zinku specificky na helikobakter, je to Zinc carnosine(karnosin zinku) a predava sa pod menom PepZin, davkovanie 2x37,5 mg

RNG

milantinger, ake davky koloidnej striebornej vody pouziva?, su to tie, ktore spominam v tejto teme dole, alebo co hovori na flaske od vyrobcu
Pouziva to na prazdny zaludok, tak ako je to maximalne ucinne?
Krvny test ukazuje protilatky na HB az pol roka po zniceni HB, su aj ine testy, ktore zistia znicenie HB skorej, napr dychovy test.
Ten vysyp na tvari nemusi byt nevyhnutne z HB, je plno inych dovodov na vysyp

milantiger

Ahoj RNG,priatelka uziva Ag vodu uz asi 4 tyzden a stale sa jej robi vysip na tvari.Lekarka jej na zaklade testoch krvi urcila HB, a ze tie vysipy to ma z toho.
Po akej dobe by mala ist po lieceni Ag vodou na kontrolu na HB?

RNG

Napriek vsetkym mylnym informaciam, ktore koluju na nete, koloidna strieborna voda je hodne stabilna, pokial je v uzavretej flasi a nie priamo na slnku.Ja som meral jednu flasu pocas 2 rokov, a obsah sa nezmenil viac ako 5%.
Samozrejme nesmies do nej nic pridavat, ani len "cistu" vodu z vodovodu. Riedit sa da len deionizovanou ultracistou vodou.
Normalna pitna voda ju znici za menej, nez 1/2 hodiny.
Nie je v nej nic, co sa moze kazit, jedine iony striebra sa mozu zlucit s pridanou "necistotou", cim poklesne ucinnost temer na nulu.

milantiger

RNG, chcel som sa este spytat ako sa ma strieborna voda skladovat, ci v chlade. Kolko vydrzi ked sa neuziva, ci sa nahodou nepokazi? Dakujem.

RNG

Pozri sa na Google.sk
Cesko-anglicka znacka je AG100.
Az mne schvalia moju vyrobnu, tak bude lacnejsia. Zatial bezi len pokusna prevadzka, na vzorky pre rodinu a znamych.Zariadenie je ale schopne produkovat ovela vacsie kvantity, dost pre nase obchody, az to schvalia.

RNG

Statistika v USA hovori, ze Helikobakter pilori ma 20% mladistvych a az 50% ludi nad sestdesiat. Takze nie je to nic zvlastne, telo sa obvykle vie branit, ale pri oslabeni(stress, nespravna a nepravidelna vyziva, rozne viralne a bakterialne choroby) sa prejavi a poskodi zaludocne steny(vredy) a v zriedkavejsich pripadoch sa dostane aj do krvneho obehu a je zodpovedny aj za poskodenie srdca a inych.
Ja hovorim, ze pre istotu ho treba vynicit, aj ked nam momentalne nerobi viditelne problemy, lebo nic dobreho od neho neocakavaj.
Pravidelne brany zinok, hlavne ked tabletu rozlames na mensie kusky a beries niekolkokrat denne kusok pol hodiny pred jedlom ho znacne potlaci, mozno aj vynici, ked to budes robit dlhsie a trpezlivo.
Ked ho budes postupne rozpustat v ustach, pokial citis kovovu chut, nici ti bakterie v ustach ,na mandliach a potom aj v zaludku. A nielen bakterie, ale aj chripkove virusy a podobne.Dolezite hlavne v case epidemii.
Pozor na maximalnu davku zinku, neprekrocovat dlhodobo 50 mg denne, lebo zamedzuje vstrebavaniu medi, ktora je tiez potrebna(zapaly, cervene krvinky...)

jelena

pozdravujem všetkých trpiacich brušnými problémami. Kto mi povie co je to ten nešťastný helikobakter. asi ho málm a neviem čo s ním dakujem