Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
Dakujem Ti Maria za Tvoj nazor. A kolko tie veci asi stoja? nevies nahodou? nerada by som sa prekvapila az v lekarni, ked to budem pytat :)
artea...ja ti napisem len moj nazor...a, co som pocula naposledy od dr.Bukovskeho...
...ten heliko...mozno bol,ale ty si presla tehotenstvom...atd.asi si sa zmenila,mozno sa ti imunita posilnila po porode a ten heliko ti prestal skodit,lebo telo je silnejsie ako on...je ich viac druhou,ktore su skodlive a neskodlive...
ak sa prejavuju kutiky,unava...treba ho liecit,ale ked nema clovek ziadne problemi,tak ze vraj je zasa heliko uzitocny,lebo brani vzniku rakoviny hrtana.../minule to hovotil p.Bukovsky v TV/
a k akniam,nemusi to sposobovat hned heliko...mozu za to mozno aj hormony,strava...na to je zasa dobra odbornicka...kozna p.Zelenkova,alebo tak nejak sa vola...
skus pouzivat PSYLLIUM je dobre na plet...a precisti ti aj creva...
aj PYCNOGENOL je dobra vec na plet,alergie atd.ma viac funkcii pre telo-antioxidant...tak len asi tolko,ako by som ti ja odpovedala...
Dakujem Ti Maria :o) budem cakat :o)
nedostatok kyselin znamena kvasenie v zaludku, co prinasa kysle peny do pazeraku, nasilne otvara uzaver medzi zaludkom a pazerakom a vytvara pocit paly, a ako to mylne lekari vysvetluju, prebytok kyseliny. Pravda je ale opak, je to dosledok nesostatku kyselin.
Ked je kyselin dost, nemoze nastat v zaludku kvasenie a hnitie a uzaver medzi pazerakom a zaludkom je dostatosne silne uzavrety, aby sa kyseliny nemohli dostat von zo zaludka.
Zapal zaludocnych stien je alebo z bakterii, ktore sa tam rozmnozili pri nedostatku kyselin, alebo drazdenie zlcou pri refluxe z tenkeho creva=kvasenie v crevach a pomala peristaltika.
Myslim, ze som to vysvetlil uz vela krat, nejdem sa opakovat.
Ked chcete nadalej trpet, len pouzivajte protikyselinove prostriedky, ktore vam daju rychlu ale kratkodobu ulavu a nie vyriesenie problemu.
.....
Riesenie je v napraveni traviaceho procesu a to je
doplnok kyselin,
enzymov ,
vlaknin a dobrych probiotik.
Protikyselinove prostriedky to nenapravia a po case so znicenym travenim telo zacne trpiet s nedostatocnou absorbciou mnohych zivin, co ma nasledky choroby, zrychlene starnutie, osteoporozu, nervove problemy atd.
.........
Ja osobne som to adresoval branim enzymov a kyselin a problemy, ktorymi som trpel roky odisli.Avrobil som presny opak toho, co mi lekari radili, tj vacsina lekarov.
Tuto radu a vysvetlenie co sa deje v zaludku a crevach mam tiez od lekarov, ale inej, zatial malej skupiny, co maju ine nazory a prax.A uspechy, o akych ostatni len snivaju.
este ten helicit....je na co?lebo ja som na helikob.brala len antib.3druhy viac nic a probiofix a doplnky beriem koli kostiam...no a este nejake doplnky ktore potrebuje zena,a vela vit.B mi chybalo...tak beriem...a snazim sa aj jest vela vitaminov v podobe potravin...aby som stale nebrala,len tablety...
artea,zajtra si precitam a ak budem vediet odpoviem...
josh1...mozno,ze uz pocuvas svoj zaludok a jes,co ti robi dobre,ja tiez postupom casu,som prisla na niektore veci co mi robili dobre tak som ich jedla,a co mi skodilo vynechavala...
mozno,by bolo dobre aby si si dal urobit testy na mlieko...
a este si precitaj....temu:SYNDROM DRAZDIVEHO CREVA....pisala som tam o zuvacke...ze je dobra na hrube crevo...
Kyselinou som mala na mysli zvracanie kysleho az zieraveho :o) Ale to nebolo to,co som chcela vediet.Vie mi prosim niekto dat odpoved na moju (moje)otazku(y) z prispevku zo vcera 24.11. o 23:28?Pekne dakujem.
no na mliecne vyrobkz mi nerobili testy, ale momentalne sa im vyhybam,
dobre mi robi akurat mrkva a stava z kapusty a z ovocia banany, inac jablka, slivky, hrusky, alebo sladke hrozno su pre mna drazdidla, teda posledne tyzdne...
zvlastne ze aj ked som tvoj prispevok k tema gastritida necital ranajkujem podobne ako ty, napijem sa vodz a potom zjem banan...a az neskorem zjem nieco ine, teda aspon posledne dni to takto robim....a ten banan zjem jedn po obede a jeden po veceri...na ukludnenie, lebo po jedle vacsinou zaludok rozboli viac...a po veceri si varim caj z lubovnika alebo harmanceka, no ten lubovnik sa mi zda ucinnejsi...
dobre je aj aloe vera ale je drahe a ten ucinok nie je az taky vyrazny a ani dlhodoby
neviem ci mozem vecer brat ten helicid ale zda sa mi to na noc ukludnujuce a cez den ho neberiem nech teda aj kyselina pracuje, uz ked sa tu riesi aj to ze kyselinu potrebujeme na travenie a ine veci
GASTRITIDA-ZAPAL SLIZNICE ZALUDKA...tak sa vola ta tema...