podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
Atalienka
tak to sme skoro susedia.Ved aspon my budeme mať predstavu čo nás čaká a neminie.A prečo si nešla do nemocnice v NR? tam to nerobia takéto zákroky?Alebo v BB je to špecializované pracovisko?Už je ti zasa o niečo lepšie?Veď oni vedia prečo sa to robí v celkovej anestéze to by sa asi vydržať nedalo a málokto by si to dal spraviť ja osobne určite nie. Ahojček.
peto1: no nenudím sa:-O, ale ja som z Nitrianskeho kraja, a cestovala som do BB asi tak do 2 hodín autom, ale bolo vela aut, určite sa to dá aj skôr. Jasen na tie kupele sa môžeš opýtať, ja budem dlhšie PN, a nebudem to tu rozoberať ale mam aj nejaké veci čo musím do mája postíhať. Ale poviem ti stále by som spala, kokso a potom ma bolí chrbát, lebo len ležím. ALe vy máte trošku výhodu v tom, že ja vám presne opisujem čo a ako a pôjdete nie do neznáma. Ja som mala nejaké info ale nie uplne podrobne. :-O tak hádam Vám to pomôže, ale poviem ti v lokalke by som si to nedala spraviť - na to by som sa nedala:-O
Čaute parťaci Atalienka Lenulienka a Agon!Atalienka už sa asi aj doma nudíš keď to bolo tak rýchle za tebou ale už si možeš vydýchnuť uz len rekonvalescencia a ideš do prace.Ano cez dovolenky asi nerobia operacie asi preto dali Agona tak neskoro.Vy ste asi všetci zo stredneho slovenska ako čítam keď píšete o Kovčovi v BB. Ja som z Trnavského kraja a na kúpele sa opýtam.Možno ma vysmejú ale za pokus to stojí.Dali by sme si rovnyký termín všetci. Ahojte.
Lenulienka: no takto na výber tamponov som musela isť do nemocnici v mojom meste, lebo ist kvôli 2 minutkam 2 hodiny tam a späť by bolo dosť. Ak si z dalej tak ti doktor povie, že si to dáš vybrať u hociakého doktora ORL. Agon: No a na operáciu to bolo tak že som si mala dať spodok pyžama a na vrch dali oni takú košielku čo sa vzadu zaväzuje :-O, ale potom sa ma pýtali či sa nechcem prezliecť či mi nevadia tie šnúrky vzadu. Ale ani som ich necítila ale zobrala som si nočnú košelu s väčším výstrihom cez hlavu a to pyžamo som mala náhodou lebo odtial som išla k rodičom a nie domov. Tak som mala aj šťastie inak by som behala polonahá:-O. A mne vlastne musel spraviť nosnú prepážku, posunúť ju mala som ju total vybočenu do ľava a k tomu som mala koniec nosa zase trošku do prava:-O, tak to musel posunuť a upraviť špičku. Takže som bola ako kindervajce 3 v jednom. Aha a zbrusoval mi trošku kosť povedal, že nemusel lámať bočné krídla ale že aj keby tak mi to môže byť jedno lebo to necítiš. A hej možno spískame nejaké nosové stretko:-O, ani neviem poriadne kto je odkial. Niečo môžeme podniknúť.Peťo to má za chvílku, a potom lenulienka no agon ty to máš dosť neskoro ale myslím že v lete neoperujú tak asi preto. Na vianoce budeš kočka
atalienka- tebe robili len septoplastiku /nos. prepazka/?
atalienka, co si mala na oper. nocnu koselu ci pyzamo? pocula som , ze niekde nechcu pri oper. pyzamo.
Ajojte :) takze atalienka uz mas tampony vonku a v pondelok idu davat dolu dlahu? To ti normalne prisli spravit domov???Myslim vybrat tie tampony. Joj, keby sa stretneme v kupeloch, to by bolo uplne super :)
Peto: ano dnes mi dali von tampony a v pondelok dlahu, ale ešte nepôjdem do práce aspon budúci týžden ešte nie, uvidím kedy. No a hej bolo mi divné kolko vzduchu vdýchnem:-O, ale zase mam plny nos, stále sa čistí takže ešte to neni uplne v pohodke, ale bojím sa vysmrkať takže dýcham ešte ústami. Paradox je že tú upchatú dierku mám oki a zapchatú mam teraz tú druhú:-O, jasne kupele, niečo podnikneme už ked nás spájajú tie nosy:-O, som zvedavá tiež ako dopadnete tu všetci, ale verím že len dobre. Tak zatial pa a ozvem sa aj vy dajte vedieť ako sa máte