Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

Ahoj Petko :) Ja mam vykrivenu prepazku od zaciatku nosa az po spicku, ale tu mam zahnutu do inej strany. A tiez aj z vonka mam krivy nos, takze operacia bude aj esteticka... Ach jaj. No a s tym stretkom to by bola sranda :)

atalienka

agon: ano ja som mala prepážku ale aj mi musel trošku posunuť čiže som mala aj s menšou upravou.

Peťo: jasne môžeme :-O dať stretko potom, no ja idem do B.B. na vybratie tej dlahy ale poviem Vám, že teraz mám prvý krát obavy, lebo si cítim vnútri ťahanie a neviem si predstaviť že sa mi bude hrabkať vo vnútri nosa čo je také citlivé, do frasa, uvidím. Ja sa dám skoro na všetko, ale no chcem to mať preč lebo sa nemôžem poriadne usmiať, pretže to drží a ja sa stále vyškieram a teraz je to len na pol zuba:-O. Dám Vám vedieť ako to prebiehalo, ale ak Vám bude robiť len prepážku tak by to malo byť v pohode, lebo mne síce robil vo vnútri prepážku ale aj z predu ak sa pozriete na nos tak somtu prepažku mala na bok a musel ju posunut. Možno to ma ťahá:-(.

peto1

Ahojte Atalienka Lenulienka a Agon. Ja idem do TT primarovi Sanderovi.Pocul som že je odborník a preto mu verím.Ved možme dať stretko v NR až by neboli žiadne kupele kde by sme sa stretli. Atalienka potom napíš ake to bude ked davaju dolu tie dlahy to ides do BB alebo v NR ?
Lenulienka aj ty máš len vykrivenú prepážku ako Agon a ja? Ahojte.

agon

atalienka- ty si mala prepazku a aj estetic. operaciu? ja mam ist do martina, ale len prepazku. nevies ako tam robia?

atalienka

lenulienka: jasne tak sme všetci pomaly susedia:-O, potom môžme hodiť nejaké stretko , v pondelok idem na to danie dole vnútorńej dlahy tak som zvedavá a potom Vám vlastne napíšem čo a ako. Tak zatial sa majte pekna aj ty lenulienka, peto a agon:-O

Lenulienka

Ajojteeee :) NO ja som tiez z nitrianskeho kraja, ,konkretne z novych zamkov. Ja idem do Blavy na operaciu. O tom obvaze viem, uz ho mam zaobstarany :-O DO nitry by som si to nikdy nedala robit. nemam doveru tak ako atalienka. Dali mi na vyber dve najlepsie miesta na slovenku a to BB a BA, blavu mam blizsie, takze tam :)

atalienka

ahojte ešte som zabudla, že si treba priniesť do nemocnice elastické obväzy 10-12CM to je na obviazanie nôh, pred operáciou to ma teraz ešťe tak napadlo:-O, jeto kvôli cievam a krčovým žilám a tak....

atalienka

no v NR som sa nedala, lebo nejako nemám dôveru. A predtým ako som sa rozhodla som spiclovala po nete a dosť dlho som sa rozhodovala komu pôjdem. Najlepší odborník mi vyšiel Kováč z B.B: Pretože robí len nosy, je primárom ORL a je odborník. Preto som sa dala tam, lebo nie je len estetický ale hlavne praktický. Čo som tam bola, tak jeden chlapík bol u nho a že v meste v ktorom býva mu sama primárka povedala že si na to netrúfa, že jedine Kováč z B.B. Preto som sa rozhodla prenho. Aj sestričiek som sa pýtala, a povedali mi že ak na operáciu nosa tak jedine k nemu. Neviem ani komu ideš, ale ja som sa rozhodla pre nho. Vieš ja som nemala len čisto vnútornú prepážku, bolo to trošku posunutie a aj špičku som chcela trošku upraviť:-O ale poviem ti že dýcham aspon 2 dierkami:-O čo je pre mna teraz akože nové. A ty ako?