Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

Ahojcek Peto1 :) Takze aj tebe sa to uz krati, ktovie ako sa ma nasa atalienka chuda. Ja si este pockam zato.
Agon: priebeh operacie poznaju len doktori :) ale neboj, vlastne ak ti nebudu rozbijat nos, tak to sa da. Mne ho zial musia :( ale dako vydrzim. Lenze to ma stve najviac, ze po operacii nemozes dychat nosom urcitu dobu a vraj kvoli tomu vela nenaspia ti pacienti aj ked maju prasky na spanie...

peto1

agon ja idem 28.5. a ty kedy?? ešte neviem podrobnosti len mi povedal že mam vybočenú nosnú prepážku preto nemožem dýchať lavou dierkou..
Lenulienka zdravím ťa..

peto1

Atalienka...držím palceky ked ideš zajtra tak operovat ta budu v utorok a pochybujem ze uz budeš na PC to budeš ešte v izbe intenzivnej starostlivosti..sem na PC prídeš tak koncom tyždňa..ajojcek a drž sa!

atalienka

ahojte, ano Peto mám vyšetrenia hotové, a v pondelok idem na to. Agon ja ti to môžem napísať v pondelok lebo idem. A mne lámať kosť nebudú, ale musia to celé posunúť, ved napíšem viacej, tak zatial sa majte a v pondelok alebo v utorok napíšem ako to robili, a čo a ako:-(, tak sa zatial držte pa