Operacia nosnej prepazky

Lenulienka

agon: ahoj, problemy? No s prepazkou v nose. Vykrivena, mne osobne sa zle dycha uz niekolko rokov, mam upchany nos skoro stale, znicenu sliznicu nosa z kvapiek :D a tak.. ty mas ake problemy? Na 2.tyzden sa ides dat len objednat? Komu pojdes?

atalienka

peto, lenulienka: ahojte:-), jasnačka kupele by bodli, to by bolo fajn. No ja idem teraz v piatok na interné vyšetrenia - ževraj to bude trvať určite celé doobedie, no som zvedavá čo všetko budú skúmať:-), ale nech aj skúmajú ale nech nič nenajdú..... no a hej potom 14. idem na to - tak nemám strach, ani zlý pocit, ale také že za týždnen idem na to je také divné a hlavne ako to dopadne:-), určite sa Vám ozvem a dám vedieť čo a ako. To je jasné, už snorím na nete a "počúvam" rady ako na opuchy a modriny. Potom Vám všetko tiež napíšem.

peto1

Lenulienka
to by bolo keby sme sa tam postretali v kupeloch aj s Atalienkou.Neboj budem ta informovať a predomnou nas bude informovať určite Atalienka Ahojte.

Lenulienka

Atalienka: ajoj :) no krati, este tri mesiace :D ty to mas za dva tyzdne. Tak mu skusim zavolat, ze ci si to platim, alebo ako. Lebo fakt mi nic nespominal.

Lenulienka

Peto1: ahojky, no ja idem az 4.júla, takze este mam nejaky ten mesiac pred sebou. Ale brala by som skor vase terminy, ale zase aspon budem vediet co ma caka, ked napisete reakcie po operacii. A tie kupele, hmmm, dala by som si povedat, vobec by to nebolo zle :)

peto1

atalienka
ja idem az 28.5. ty to budeš mat skôr za sebou...to by bola sranda keby sme sa tak zisli v kupeloch čo tu píšeme..
kedy ide Lenulienka?

atalienka

peto: :-OOO, no to by nebolo zlé, ale ved skús, a kedy ideš? Neviem som zabudla ten mesiac,ale zatial som nepocula, že by nikto išiel do kupelov, aj keby to potešilo:-O

peto1

Ja som sa chcel ešte spýtať je nárok na kúpele po tomto zákroku?
Žeby sa mi tam lepšie išlo do tej nemocnice...

atalienka

lenulienka: ahojky, no tak to si zisti, lebo mne povedal, že prepážku neplatím ale to okolo je už vlastne plastická operácia a to si platím:-(, no keby si to neplatila to by si mala super, ale preistotu sa ho to spýtaj. Aj tebe sa to kráti, ved už bude apríl