podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
Peťo1: jasne Peťko sme pekní všetci:-O, jasne stretko môže byť. Sranda ako aj nos vie spojiť ľudí:-O, sa normálne smejem. Ale som písala, že ak ti idú robiť len prepážku tak to je v pohodke, budeš samnajkrajší:-o. ako aj agon a lenulienka aby som nezabudla.
Atalienka: my sme všetci pekní a keď nám porobia nošteky budeme ešte krajší vrátane teba...Tak už máš pokoj a kľud Atalienka ako prvá z nás.Ja idem az 28.5. ešte nebudem mať pokoj toho 13. ako si písala to ešte len začínam behať po predoperacnych vysetreniach.
Lenulienka ide o mesiac po mne.
Atalienka takže ešte budeš PN do 13 mája? A to stretko teda dáme na august v NR.To bude zaujímavé pokecáme a dáme kávičku. Ahojte kamarátky. Peto1.
lenulienka: jasne, a nezávid mi, o chvílu budeš mať aj ty potom a uvidíš bude to ok. Ked si tak rozoberiem za chvílu ako to letí bude mať každý potom :-O, je to v pohode vážne. Nemusíte sa ničoho obávať, mna strašili že tá vnútorná dlaha sa môže zrásť a také pikoviny, tak mi to nebolo jedno, ale blbosť je to uplne v pohode. Ja mám citlivý nos, ale niekto ani nie. Záleží to od každého, to máš aj fajn že ťa dali na 4.júla, lebo zväčša v lete nerobia. Ja to zhrniem, že na vianoce budete všetci pekní:-O
Ajoj atalienka.. :) takze uz aj dlahu mas vonku? No tebe je hej, uz to mas nakomplet za sebou. Az ti zavidim, ale somr ada ze si spokojna :) to stretko si mozme dohodnut potom niekedy koncom jula abo august, lebo este v july asi nebudem moc behat velmi...
Petko: no ja idem 4.jula az, nie v juny. :( skoda, a ja ze v septembri pojdem na dovolenku :((( a nemozem.
Ale zase ta stretavka sa mi paci :) Kazdy budeme mat siltacku :D ako poznavacie znamenie :))
noska: hm ževraj 3 mesiace boli sme 3 u lekára a obidvom to povedal pri mne musel rýchlo utekať na operačku, takže asi tak. Ale že tie 3 mesiace - ale pravdu povediac či to je kvôli chlorovej vode, alebo kvôli tomu že to opuchne neviem. Idem v máji na kontrolu a určite sa ho spýtam, viem ž na 100% mesiac určite nie, mne to tiež vyšlo že jun a jul som vyradená a moc ma to neteší lebo aj slnečné okuliare nosím stále a teraz ani tie nemôžem
atalienka a ako dlho sa nemozes kupat lebo ja by som chcela ist koncom juna aby to bolo na prazdniny ok....ale ak sa nemozem kupat tak neviem...:-(((
ahojte parťáci: tak dnes som bola na výber tej vnútornej dlahy a toho sa nemusíte vôbec obávať. Dlaha bola prišitá z každej strany jedným štichom lekár prestrihol kusok štichu a vybral dlahu, nie je to cítiť. Inak čo mne dával štichy kvôli aj nosu daval strebateľné takže pohodka. Môžete byť spokojní, vážne ak idete len na dlahu je to v pohode. Mne sa k tomu pridala aj úprava čo je trošku viacej. Síce len špičky ale aj tak. No a ešte mám tak leukoplastom prelepený nos, do piatku. Len neviem či to budete mať aj vy alebo ja kvôli tej úprave, ale nemám nosiť okuliare - slnečné 3 mesiace ma picne a ani byť na slnko len so šiltačkou a nesmiem plávať. :-( Tak musím nejakú fajnovú šiltanu kúpiť:-O. O a to stretko jasnačka, len to sa dohodneme, že aká by bola vlastne predstava:-o.Ale som za každú haluz takže ok. Spozname sa podľa šiltačiek:-O Napíšte ako sa máte a tak. Ja mám ísť na kontrolu ešte 13 mája, to už bude mať Peťo po akcii ale dobre to dopadne uvidíte.
Lenulienka
tak to máš aj ty asi horšie ako ja. Ja mam zvonka nostek rovny len dnu sa mi to akosi posunulo.Sa ma pytal primar či som mal nejaky úraz.Ale nepamätam si na nič také. A stretko? kedy ideš ty? v júni? tak by sme to dali na júl čo ty na to? Musime sa ešte spytat Atalienky či jej to bude vyhovovať bude sranda..Ahojte.