Operacia nosnej prepazky

atalienka

Lenulienka: to je super, ja by som vedela tie prašule aj inde minúť:-O, jasne neboj bude to fajn a budeš aj dýchať ale budeš aj vyzerať:-O, ja som si dneska dala dole leukoplasty lebo som musela aj ńiečo vybaviť ale ak som ich mala na nose vyzeral ok, ako som ich dala dolu tak je spuchnutý:-(, som zvedavá do kedy hádam nie dlho.

Lenulienka

atalienka: ahojky, no dnes som tam volala a povedali mi, ze vobec nic neplatim, lebo je to zdravotny problem. ze aj esteticka operacia nosa k tomu patri, cize nic neplatim. No uz len dufam ze to bude pekne spravene...

atalienka

Lenulienka: no ja by som sa radšej spýtala, či budeš platiť - nech ťa to potom neprekvapí. To by nebolo dobré. A to čo som Vám písala v mailí samozrejme patrí na nosné prepážky:-O

atalienka

ahojte, no ja som Vám poslala mailíka:-O, ale neviem kedy tam pôjdem ak nie dneska tak zatjra určite, Peťo kludne napíš čo máš za problémik, oki?

peto1

Ajojte partáčky..
Atalienka uz lepsie o kusok?Chcem sa ta aj ja nieco spytať co nepatrí na sklo napíš mailovu adresu ja mam napísanu vedla klikni na zelené
a Lenulienka pisem ti na mail coho sa to tyka ahojte. Peto1

Lenulienka

atalienka: noo, tak on mi hned povedal, ze prepazka je dost kriva, tu treba opravit, rozbit, a ze ked uz bude nos rozobrany, tak aj esteticky mi ho da doporiadku,lebo je krivy, tak mi ho narovna. Ale o plateni nebola rec vobec. Mne moja ORL lekarka povedala, ze toto je zdravotny problem, takze nebudem cvakat. No tak neviem. Hadam by mi povedal, ze budem platit keby naozaj mam platit, nie? Neviem co mam spravit. Zavolat tam ci budem cvakat abo co? No a co sa tyka tej rady, kludne mi napis na chrobbbacik@azet.sk

atalienka

Lenulienka: platila som, on mi hovoril že od 17 - 20 tisíc, podla zákroku. Uvidíš čo ti povie. Ale to mám pocit, že je najlacnejší lebo počúvam aj také že 23 a viac. Ale to platíš len ak ide aj o estetickú úpravu, pokial len prepážku tak sa neplatí je to zo zdravotných dôvodov. No a potom Vám niečo poradím ale nie tu verejne bud cez súkromný mailík alebo tel. Jasne stretko bude sranda:-o