Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Operacia nosnej prepazky

agon

atalienka- robili spicku, myslis ako plastiku estet.alebo myslis spicku- chrupavku.ja mam aj chrupavku lavu zvacsenu.dycha sa ti lepsie?

atalienka

agon: vieš vyplachovať nie - mám si striekať do nosa spray Sterimax . Je dobrý aspon mne teda. Takže žiadne výplachy ani nič také. Všetko fajn, keby mi nerobí žiadnu úpravu tak som fit už týžden, ale mam opuchnutú ešte špičku:-( ale tak čakám na odpuch....natieram ju je to viedieť ale super rýchlosť to nieje a ty ako?

peto1

Ahojte!
Atalienka ešte si na PN?
Vieš ani mi to velmi vadiť nebude 2 tyzdne PN mi budu bohato staciť aj sa budem nudiť doma.Skor by som bral ešte aspon tyzden tie kupele ale to asi nie je realne.No neva aspon dame kávicku v NR dufam že sa nam to podarí.
Lenulienka v polovici mája začinam vybavovať vyšetrenia bodem Vás informovať kamky moje...papa a majte sa krasnučko...

atalienka

caute, baby a chlapci:-O, no prepážka je uplne v pohode, ak budu petovi robit len prepazku tak neviem ci nebude nastvany lebo uz hadam aj po tyzdni bude moct ist do prace:-O, lebo ja som teraz 2 týždne doma a keby som nemala aj upravu tak nič ani neviem že som niekde bola. Ale mne tym že upravil aj špičku tak ju mam este opuchnutu a je ako gula:-O ale neni to také hrozne len citim ze je este napuchnuta, ale to zase trva ze aj mesiac ked to pride do uplneho normalu:-( a všetkym drzim palce - myslim na Vás ale bude to v pohode. Lenulienka hej kráti sa Vám to ale bude to v pohode a Peto ten už aj začne behať na predoperačné tak hadam dá vedieť.

Držte sa a dajte vedieť ako sa máte

agon

chcem sa este vsetkych spytat, ci sa vam zle dycha aj cez den a ci vobec nemozete 1 dierkou dychat alebo len obmedzene.atalienka a ty citis zlepsenie po oper. alebo to chce cas.

Lenulienka

No petko, tebe sa to uz blizi :) Vlastne aj mne , ale pomaly :) Kedy ti zacinaju predooperacne vysetrenia? potom daj vediet , ze ako ti dopadli ...papaa