Operacia nosnej prepazky

peto1

Ahojte!Akosi to tu utíchlo. Ja od dnes začínam chodiť na predoperačné lebo o dva týždne už nastupujem. Ahojte.

atalienka

ahojte : noska ano bolo to v Nitre.... ale netreba sa na to viazať - treba ako Lenulienka písala si vybrať takého čo má najmenej zlých referencií. Ja som bola u Kováča. Bola som spokojná a spala som hodinu a pol . Takže sa netreba báť - ono spíš len na zákrok a hned ponom ťa preberú. Držím Vám všetkým palce a nech všetko dobre dopadne.

Lenulienka

Caute kolegovci... No k tomu pripadu o kome. Uz som to tu na zaciatku myslim spominala tento pripad. No ano, uz je to 8 mesiacov. Mam taky pocit, ze to bol v Nitre operovany. Ruku do ohna vsak za to nedam. Preto si treba vybrat takeho lekara, ktory ma vela skusenosti s tymito operaciami. Potom ti zanedbanie starostlivosti nehrozi. Popytajte sa koho mozte, ci pozna vasho doktora ktory vas bude operovat, ze ci ma skusenosti a tak. Doktori by sa mali medzi sebou poznat ako tak. Mne mojho odporucila moja ORL lekarka. Kazdy sa boji, ale zase nesmieme mysliet negativne, lebo to bude len horsie pre vas. Takeeto pripady sa stavaju nastastie len malokedy. Ale nie vzdy musi ist o zanedbanie starostlivosti. Ak ma z nas niekto nejaku skrytu vadu, napriklad srdcovu, lekari to nedokazu zistit pri predoperacnych vysetreniach a moze sa stat to najhorsie. Neplasim vas, ale je to operacia. Kazda v sebe nesie riziko. Ci uz jednoducha, alebo zlozita. Fakt, dobre to dopadne, nic sa nebojte.
Noska: tvoja doktora nevie, ci to nahodou niesu dutiny??? Nevie,? Ved to ti ma vysetrit, ako ze nevie. Musi vediet. Co ta neposlala na rentgen dutin, tak ako mna? Tam krasne uvidi, ci su v poriadku , alebo nie.
Drzme si navzajom prsteky. Majte sa krasne

noska

ja som bola tiez prekvapena...videla som to vcera v televiznych novinach na markize....a vraj je 8 mesiacov v kome a riesili tam nejake doplatky za starostlivost....vraj bola zanedbana ta operacia a starostlivost....nemam z toho dobry pocit...:-( ale strasne chcem ist na tu operaciu....a bola som len na normalne vysetrenie co mi pozrela do nosa a povedala ze nevie ci nemam nieco s dutinami a tak....a bola som aj na CT vysetreni....takze tak a chcela by som ist nieco pred velkymi prazdninami....papa

peto1

Ajojte spolutrpitelia. Tak ja už o týždeň začínam chodiť na predoperačné vyšetrenia.Noska nestraš lebo to zruším.Caute.

agon

noska, ake mas problemy a ake vysetrenia ti robili na krcnom? mne len pozreli do nosa. a prosim ta kde si videla o tom chlapcovi? ja som bola uz 3x pod narkozou a vsetko o.k.

noska

ahojte ja asi tak ako vy sa tiez chystam na tu operaciu...mam za sebou nejake vysetrenia u nosnej...ale mam obavy lebo akurat dnes som videla v TV ako jeden chlapec sa po tej operacii nezobudil ze je 8 mesiacov v kome....co si o tom myslite???

Lenulienka

Ahojte kvietky moje. No ako sa vam dari? Ja celkom fajn. Este stale mam dost daleko do operacie, takze sa tak trosku psychycky pripravujem. Atalienka z toho si nic nerob, ze mas opuchnutu spicku, hlavne je, ze operacia sa podarila :) Este si na pn? Dokedy?