podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
A este, infuzia je aj po prebudeni. Tu budete mat este par hodin po operacii. Neviem ako to tam chodi. Noska, ak budes mat aj plasticku operaciu s upravou prepazky, tak ja osobne pochybujem, ze sa zotavis do zaciatku prazdnin. Mozno sa mylim. Viete, to su vsetko len dohady, u kazdeho to moze byt ine.
Noska: infuzia je to najmej. Nepohnes rukou, to je prirodzeny reflex, ze nou nepohnes. A navyse pri operacii ju budes mat priviazanu.Aj jednu aj druhu. Na jednej tlakomer, na druhej infuziu. Ludia bojite sa malickostí. Ja to chapem, ja som uz bola na dvoch operaciach. Prebudenie je celkom dobre :) Ja sa bojim toho, ci sa vobec zobudim, alebo potom ci mi to spravia dobre. Opuchnutie je individualne. Max 2 mesiace. Minimalne 3 tyzdne.
Ja sa bojim toho prebudenia po operacii ci nebudu modriny a tak....
no lenulienka dakujem za povzbudenie....ale ja sa bojim prave tej infuzie....lebo ja neznasam injekcie a bojim sa ze ked budem mat v ruke tu ihlu....:-(....au....ved ked nou pohnem tak mi vsetky zily roztrha....:-(....a tu infuziu budem mat aj po prebudeni??? a este ze nevies ako dlho budeme opuchnute??? ja idem 10.6 a dufam ze do zaciatku prazdnin budem uz ok....tak ako???
Noska: ahojcek. jedna vec, ze sa nemas coho bat. Pred narkozou ti pichnu naladovku, a samotna narkoza vobec nie je strasna. Je to take haluzne. Lahnes si na operacny stol. Daju ti do jednej ruky infuziu a cez tu ti pichnu uspavacku. Potom len budes citit ako ta zalieva prijemne teplucko a budu sa ti strasne zatvarat oci, az napokon ich zavries uplne a nebudes o sebe vediet. Az ked ta prebudia. Ja som mala uz 2x narkozu celkovu, takze viem o com pisem. Fakt sa neboj :)Mne tiez budu robit aj plastiku. My to budeme mat o to horsie, ze budeme mat modriny pod ocami a dlhsie budeme napuchnute..
peto a mas y niecoho strach??? ja osobne mam najvacsi strach z tej narkozi ako mi ju pichnu....vazne....to bude strasne ako ked budem zaspavat :-(....toho sa bojim a ani nie tych bolesti po operacii....a inak nebojite sa vsetci aj toho ako bude pozerat okolie po operacii???....lebo ja idem aj na nieco ako plastiku...preto sa bojim ze ako budu reagovat....myslim si ze to bude len lepsie....ale....neviem...
Noska zajtra idem na interne vysetrenie a o tyzden do nemocnice neboj napíšem budem myslieť na teba ..papa
tak peto mi potom napis ze ako....a ako to bolelo....sa musim pripravit na to....:-)
Noska ja idem 28 mája takže chvíľu pred tebou.