podstupil uz niekdo operaciu nosnej prepazky. vie niekdo povedat ako to je po operacii.
mimi ja mam ist do humenneho.....az na to ze dnes som sa dozvedela ze oni mi nemozu urobit plastiku k priepazke alebo teda mozu ale moze sa ten nos vratit do povodnej podoby....teda ze si to mam rozmysliet aby o take 2 roky som nemusela ist znovu....takze neviem....je to vlastne v dosledku vyvinu...a ze zeny sa vyvujaju do 20 roku zivota...ale neviem lebo ak by mi zbrusili z ,,hrbu,, a pozdvihli spicku neviem ci by sa to vratilo....hm...a tak som sa tesila ze onecne budem mat normalny,pekny nos ako takmer kazdy :-(((....neviem ako sa mam rozhodnut :-(((....potadte...:-(((
tinka 228 - ake mal tvoj muz problemy? nemohol vobec dychat alebo len 1 dierkou, napis viac prosim ta
Ahoj noska. Ja som ťa nechcela nastrašiť :-). Podľa mňa je to individuálne, každému sa predsa rany hoja inak. Myslím si však, že s takým mesiacom by si mala rátať. Želám ti, aby sa ti to zahojilo čo najskôr a mala si pekné prázdniny.
noska: ja mam 18 a chcela by som ist do Kosic k Dr. Kacmarovi do Chirmedu... a ty kam?
to vazne az po dvoch mesiacoch??? ja nechcem si tym zababrat cele prazdniny....:-((
a mimi mam 16.....a ty??? kam chces ist na tu operaciu???
Ahojte, aj môjmu mužovi robili nosovú prepážku, pred 8 rokmi. Komplikácie nemal žiadne, ale po operácii vyzeral, prepáčte mi za výraz, strašne. Celá tvár skrvavená, monokle pod očami a očné bielka úplne červené. Trvalo to cca 2 mesiaci, kým mu nebolo na tvári nič poznať. Ale výsledok stál za to. Konečne sa mohol v noci "schuti" vyspať, bez strachu, že sa zadusí. Držím vám všetkým palce.
No milé dámy, peťka nám už dnes operujú. Som zvedavá ako dopadne. :) Majte sa pekne
noska.... mam na teba otazocku... kolko mas rockov??? a poviem ti, ze aj ja mam hrozu z injekcii a ne to este infuzii co tak dlho v ruke treba mat :((( ale tiez rozmyslam nad tym ist na operaciu nosovej prepazky plus plastika... ale ja som mala aj zlomeny nos... tak neviem ci to vybocenie prepazky dolava mam z toho alebo nie :)
mozes....:-)
inak mozem mat nieco s nosnou prepazkou, ked mam upchaty nos stale a dycha sa mi tazsie? teda iba pri jednej dierke. druha je v poriadku. som aj alergicka, tak neviem.