Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha + výška

vivine

bohuzial si to nenamyslam, ked som sa ho na to opytala, tak mi povedal, ze si vsimol, ze som pribrala aj kamosi mu to povedali a ze nie som to co som byvala, nehovoril mi to vycitavo, ale bolelo to, a ked mi to povedia aj doma aj susedia, tak to bude asi pravda.(
leerka, dakujem ze ta to zaujima

leerka

podla mna si to len namyslas, ved sa ho na to spytaj a uvidis co ti povie..... ale mysim, ze sa mu pacis taka aka si...

vivine

mam 156 cm a 50 kg, to je hrozne vela, najhorsie na tom je, ze aj makam na sebe,cvicim a poctivo jem pravidelne a nic nepomaha uz styri roky, nemam ziadne zdravotne ani ine problemy...a co sa tyka priatela-ten mi to nepovie, ale trapim sa, ked sa priatel na mna pozrie a proste ja to vidim na jeho ociach, ze uz nie som to co kedysi

leerka

vivine, prosim ta prestan s takymito recami, priatel je s tebou preto, lebo sa mu pacis aka si.... keby niel,tak by s tebou asi nebol... a aku mas vysku a vahu?

vivine

leerka,ani moje okolie si nemysli, ze je to malo...je dolezite ako je to na tom cloveku rozlozene a na mne je to dost na nic...ja tiez netrpim ppp a jem pravidelne, dokonca pred par rokmi som mala omnoho menej, preto som teraz veeelmi nespokojna so sebou, moj priatel si zasluzi nieco chudsie ako som ja:(

leerka

no vivine, je to skutocne malo.... hlavne tam hore, ale tak snad jes normalne, nie, ci mas neake problemy? ja mam napr 88-65-88 a priatel mi stale hovori aka som vychudnuta , lebo teraz mam iba 46kg pri 168cm....ale jem a snazim sa pribrat.... ale ja netrpim ziadnou ppp

vivine

leerka, mam 26 rokov, ten vrsok mam naozaj maly, ale tym sa hrozne zdoraznuje zadok a stehna, tie mam silne...a nevyzeram ze by toho bolo na mne malo :(

leerka

vivine, to je dost malo,... len otazka je, ze kolko mas rokov, a cez prsia je to dost malo.... aj na pase by si mohla trosku pribrat a boky sa mi zdaju v pohode...

leylla

caute, citam tu vase prispevky a tiez sa zdoverim.

mam 173 cm a 53 kg. miery 80-60-89 , dole by som chcela zhodit a hore pribrat.

ale chcem o inom. anorexia a bulimia mi skazili zivot, strasne som schudla v prsiach a teraz mam problem dat si tricko, lebo vyzeram ako lata. a stale chodim po lekaroch, lebo som si nasla uz 2 hrcky.tie nervy a strach o zivot by som nepriala nikomu na svete. teraz mam jendu uz 8 mesiacov, zacala ma bolet a ma z toho nervy riadne v p.....
anorexia mi znicila zivot, zdravie, nervy a rodinu. stratila som vsetkych, na ktorych mi zalezalo.