Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
star,pozor,to čo tu píšeš,to je jeden z príznakov ppp aj viac,takto to začína,tak fakt dávaj pozor aby si to nedostala,lebo cesta tam je tak lahká a cesta späť hroozne ťažká,niekedy ani neexistuje...
niekolko rokov som bola baculka. nasla som si pracu kde sa mi podarilo schudnut.som stastna cely zivot ma trapila moja vaha. ako sa tak zamyslam cely moj zivot je iba o kilach. stojim na vahe, 3 krat do dna sledujem ci nepriberam ak mam kilo na vyse saliem.ani neviem preco to tu pisem. len mi dnes povedala kamoska ze som velmi citliva na jedlo. a vlastne kazde susto co zjem si vycitam. mam vycitky preco vlastne. mozno ked to teraz citate zda sa vam to trochu schaosene ale tak sa teraz citim. nikdy som sa nad tym nepozastavila bolo to pre mna normalne. az dnes
och bože ja keď priberiem tak potom zase chudnem....teraz mám opäť 51 kg a chcem zasa svojich 54-57!!!
JONZETTA ja mám opačný problém,všetko sa mi ukladá na brucho,a zadok žiaden:(( ved ani nevypadám ako baba-tomu sa hovorí,,postava typu jablko,, a tej tvojej hruška, a ja mám miery 80-67-83-ach fuj:(
pusate, dike :o)) heh, no svaly mam docela... len ma stve, ze vsetku vahu mam v dolnej polke tela.. hore sa mi kosti daju spocitat a dole som jako knedla :o))
sak aj miery mam 83-63-93... :o((
JONZETTA, si stredná,taká normálna,a ak máš svaly tak možná aj chudá:P
mam 17 rokov, 176cm a 60 kg, ale ide mi vaha dole furt... mam inak bulimuiu...
najvacsi problem mi robi, ze neviem, ci som tucna abo chuda.... :o((
aradnna, ja presne tak isto :-)
no ja meriam 172 cm a vazim 58 -60 kil..mam vysportovanu svalnatu postavu-cvicim pravidelne tae-bo
teraz to boli, ale neboj fakt to prejde. pusate, si sikulka, len vydrz.