Váha + výška

pierette

163 cm, momentalne 45 - 46 kg (planujem to dat dole trosku :( ), min. 40kg, max 59kg. anorexia.
verim tomu, ze moj ideal by bol tych 50. takze nica, urcite si v pohode, lebo viem ako som vyzerala, ked som tolko kil mala. uz teraz by som povedala ze vtedy som bola "tucna" ale zaroven viem, ze to tak nie je. tak si to nepokaz. (tak ako ja :( )

anabella15

--> chuchuchu : tak ked som dole tak mam 40-39 kil... a joj ty si taka malinka... ale mas aj malo kil :( na 14rokow určite málo :(

zjuzjika

preboha, ty mas iba 28kg, a to este zijes ved to je strasne malo..... dufam, ze si aspon niekde v nemocnici a liecis sa......

chuchuchu

anabella15,a kolko vážiš ked si dole?? ved vobec niesi na grc,ja som teraz dole,mám 14rokov 148cm a 28kg:( ale ked som bola hore som mala 47kg to bolo ozaj na grc,ty si v poho štíhla

anabella15

mám 15rokov, 157cm, 44kg .... a trpím ppp už dva roky...lenze raz si hore raz si dole... ja som momentalne hore co sa tyka wahy :( je mi zo mna nagrc...co uš...

jonzettta

smejoo, jj, to chapeme vsetky co tu sme... ppp je peklo... peklo co ta bude sprevadzat cely zivot a nikdy uplne nezmizne. treba sa len naucit drzat to pod kontrolou do takej miery, aby ti to neovplyvnovalo prilis "normalny" zivot... a hlavne aby ti to nedosr... buducnost. ale tak to asi vies aj sama :o)
joj, holky... mam strach... som schudla zasa teraz- mam 176/58.. jj, neni to ete moc malo, ale aj tak. ta vaha ide stale stale dole. do vedna som schudla uz 20 kg. mam bulimiu a problem je, ze ked dlhsie nevracam, tak mozem papat len jablka a jogurty a potom chudnem kilo abo dve do tyzdna.. ked vraciam, tak mi vaha stagnuje...
strasne sa chcem dostat z bulimie, ale nechcem padnut do anorexie :o((( je to akoby si mam vybrat mensie zlo... uz som z toho unavena.... :o(((

smejoo

mam 14 rokov...presla som ppp...takze viem o com je rec...ja za to vsak nemozem, uz jem normalne, aj ked su aj dni ked do seba nedostanem ani omrvinku...:o(