Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
ved to ze sa venujem aerobicku a chodievam behat, ked neni zima, sport ma veelmi bavi...upravila som aj stravu, teraz je pravidelne a ovela viac pijem a ani po vyse tristvrte roku nic, to nie je normalne, a vsetky vysledky mam v poriadku, myslim u lekara, hadam ma niekto chape, ze ma to trapi, hlavne ked sa snazim
keď ja mám takú "blbú" prácu, že nemôžem sa ísť najesť kedy chcem, buď tam musím byť, alebo ma niečo zaujme a bum zistím, že som 12 hod nič nejedol, potom si objednám naj pizzu a už viem, že sa prejem, a tie poznámky ja riešim totálnym zhovadením dotyčného-stúpne ti dobre sebavedomie a časom budeš imúnna
a nic ti nepomaha, napr neaky sport,alebo inu stravu keby si skusila.... ono postavu mas v pohode, len to je to, ze ako su tie kila na tele rozlozene..... ja tiez nemam bohiveake prsia noa co......aj tak s tym nic neurobim, a mne sa pacia a priatelovi tiez, takze to uz davnoneriesim
vivine a ako sa mozes citit nemotorna, ved mas 50kg a to je pekna vaha, ..... a druhych ludi si nevsimaj, alebo ak ti budu nieco vraviet na tvoju postavu tak ich jednoducho neak odpis.... potom ta uz nechaju na pokoji....
ved prave taki ludia a tie ich posmesne pohlady vedia pekne zneprijemnit zivot, teraz mam este menej sebavedomia ako som mala...necitim sa dobre s tymi kg navyse, nie som spokojna, ked sa pozriem na seba, som taka nemotorna, boze...len si nemysli, ze som ppp-ckarka,len ma trapi to ako vyzeram, na moj vek dost detinske, ja viem
a preco sa nechas vyhladovat a potom sa zase prejes? ved jedz normalne, viackrat denne, a hlavne sa neprejedaj, to nie je zdrave
baby ja mám 178 a 58, teda som chudý, všetci mi to hučia do hlavy, jem 2 krát denne ale dosť veľké porcie teda stravujem sa tak, že sa nechám vyhladovať a potom sa prejem- je toto tiež ppp-ale nevraciam ani nič podobné a proste sa mi páči byť chudý
kamosi a susedia nehc sa staraju o seba, to je ta najvacsia hcyba, ze ludia sa stale staraju do inych a popritom by sa mohli starat o svoje zivoty a osudy.... aj oni maju urcite svoje problemy, len tie cudzie su zaujimavejsie..... nevsimaj si ich a kasli na nich..... a ty sa citis ako? myslim, ci so sebou si alebo nie si spokojna......