Váha + výška

vivine

petuss, tak to mozes byt asi rada, ze ti to nejde hore, nie? Ja som aj stravovanie zmenila aj pohyb zvysila a nic...

vivine

ssia, podla tabuliek mas idealnu postavu, ale ja nesudim, lebo u mna je to podobne - vaha docela ok, len to rozlozenie na nervy. Ale ty mas jednu veliku vyhodu, ze sa este vyvijas a moze sa to vyrazne zmenit k lepsiemu... :)

petuss

noo tak ja mam 166cm a momentalne 54kg..nexapem..max. bolo 59kg..vtedy som aj zacala s bul.. potom som to nexala taak..a len som sa zacala zdravsie stravovat a islo to samo:) ale xcela by som mat 50..:) viete niekedy bol moj sen 55..a tak 523 a teras je 50:)verim ze sa to podari.:D

ssia

baby, ja mam 16r, 160cm (riadne malo) a 51kg momentalne...to je hrozne. a mam tiez hore malo a dole vela:(
a miery...tie neviem ale viem ze hrozne. som zo seba zufala:( ako moze mat 16r dievca taku hroznu skaredu postavu???

vivine

leylla, presne ako ja, tiez mam problem s dolnou partiou a tiez mi akosi nejde ten pitny rezim, sice som sa v poslednej dobe v tomto zlepsila, ale stale nic moc...tiez sa snazim dostatocne cvicit a hlavne mensie zataze a viac opakovani...a s tou psychikou - neviem to posudit, len ci by to islo aj naopak, ze si budem mysliet, ze chudnem zdola a naozaj aj budem, to by bolo asi moc jednoduche

leylla

a vivne ece to som chcela...citala som raz knihu o tom, ako psychika ovplyvnuje telo. ked sa napriklad sustredis, ze si tucna v bokoch a chces schudnut, tak prave tam sa to bude drzat. myslela som, ze je to blbost, ale ked sa menej sustredila, na to, ze chcem schudnut, islo to nejako samo.
ja viem, ze to znie ako total blbost, ale nejako to fungovalo.

leylla

vivine ja mam tiez spodnu cast tela sirsiu ako hornu. a aj ked priberiem tak hned do stehien a zadku. pas mam stale ao osa. ani cvicenie nepomaha tak, ako som si predstavovala. prave naopak, zdalo sa mi, ze po nom mam nohy este sirsie. teraz necvicim, snazim sa ale nejak viac prirodzenen hybat a jem pravidelne. a viem, ze to nie je zdrave, ale nedrzim pitny rezim. pijem len ked som smadna a ak to spocitam, tak to je ledva pol litra vody denne.
ked som sa nadajala nasilu, islo mi vsetko do noh.

leylla

vivine, citala som tvoje prispevky, myslim si, ze nemusis byt smutna.
tvoj priatel je s tebou, lebo mas ine kvlity, o ktorych mozu ostatni iba snivat. aj ja mam male prsia, rozmyslala som o plastike, no potom si poviem, ze mne osobne stacia. mozem sa hybat ako chcem a nic mi nezavadzia.
vivine, nie je vsetko len o tom, ako clovek vyzera. kamosi tvojho frajera by urcite chceli byt na jeho mieste, ale vedia, ze nebudu, tak su sprosti. je to ako s autom, najprv zavidia, potom na nom hladaju chyby, lebo sa na take nikdy nezmozu.
bud sama sebou a ver si.