Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
no, to nie je lahke...mne sa to podarilo vdaka tomu, ze mam jednu mimoriadne "obdarebu" spoluziacku, nepriatelku a...najprv (pred par rokmi) som jej to trochu zavidela, ale zistila som ze ju kazdy neznasa a z tej jej "obdarenosti" si teraz obcas robime srandu...ved ked si ona moze z nas:)
chcem tym len povedat, ze velke vnady neznamenaju uspech, lasku, zavistlivost,...casto je to uplne ine. a baby s malymi prsiami mozu byt sympaticke presne tak ako tie s velkymi...vsak to od toho nezavidi. sama tam nic nemam a som rada:D
ssia: ale keď ja už chcem byť po tom,no viem,že pokiaľ budem nespokojná sama so sebou,so svojou postavou,tak sa toho nikdy nezbavím,ale ako sa mám preorientovať na pozitívne myslenie a pozitívny postoj sama k sebe ako...
leylla: ja mam skor pocit ze som 1 z mala...alebo ze by mi kamoska aspon tych par cm mohla pozicat:D
sssia, citam forum na tejto stranke o silikonovych prsiach, tie baby su spokojne. a nemam pocit, ze by sa chlapom pacili male, skor naopak, radsej maju silikony. aj ja sa bojim rakoviny, viem, ze je to so silikonmi tazsie, ale uz som zufala a fakt o tom realne uvazujem. som rada, ze si mi povedala svoj nazor, lebo si utvaram vlastny obraz podla nazoru tym objektivnejsie sa mi to bude v hlave ucelovat.
je zvlastne kolko vas je s podobnym problemom ako ja, lebo ked idem v lete von, mam pocit, ze som jedina na svete, co hore nic nema.
a este leylla: nedaaavaj silikony
vyhoda:ze budu väcsie.
nevyhody: mozes lahsie dostat rakovinu a tazsie ju lekari "objavia", budes si musiet davat stale pozor - hlavne neprijemne pri sexe (vraj) lebo na nic ine nemyslis, len aby sa nieco nestalo (posunutie alebo nieco take), budes vyzerat ako barbie, nebudes moct len tak spat na bruchu - bude ta to tlacit, chlapom (chapem ich) sa pacia skor zeny s malymi prsiami ako so silikonmi...a okrem toho uz aj ten pocit, ze mam v tele nieco "silikonove" je strasnyyy, mozes mat z toho ovela väcsie depky ako z tych vlastnych "malych". a silikon sa uz neda vybrat, mozes to olutovat:)
fakt ja by som si to nedala, ved to je strasne. a okrem toho...jazvy:(((
aaa, fakt merala som tie miery: 83-60-92 riadny rozdiel, 9cm...ale ked sa to nedaaa zmenit:(((teda ked nieco schudnem, tak väcsinu hore:( alebo mozno aspon rovnako:( ale aj tak je to zle.
addisonn: podla mojho skromneho osobneho nazoru nie si este "po". ked niekto 5 dni nic neje, ved to nie je normalne...
vivine: no jasne, nadej tu este je ze sa vyviniem tam "hore":D ale pochybujem, uz teraz mam toho tolko co moja geneticka predchodkyna (mamina) takze predpokladam ze k erozii rastu u mna nedojde. a okrem tej mojej nesuvislej postavy mi vadi este (mozno aj viac) ze mi vsade trcia kosti a kde nie, tak tam tuk...hrooza:(
Ahojky takže moja váha je 57 a výška 165.A či mám ppp alebo som už po?Tak to naozaj neviem ani sama.Keď som mala 13rokov,tak som mala niekoľko kg podváhu a za celý deň som zjedla napr.trocha polievky v školskej jedálni.Takto to trvalo asi do strednej,kedy som sa dostala na normálnu váhu,až som dokonca trocha nabrala.No teraz mám 20,schudla som 15 kg a nenávidím svoje telo a spolu s ním aj jedlo viac než čokoľvek na svete.Niekedy 5 dní vôbec nič nejem a jediné,čo si najviac želám je byť štíhla a mať znova 45kg.Takže odpoveď znie neviem...asi mám ppp.
strasne strasne rozmyslam, ze si dam silikony. nie velke, take akurat. tym padom nebudem mat hore tak malo, a v zadku musim dat dole. to je iste.