Váha + výška

nikus

Ahojte,Smejoo,si na tom riadne zle, keď nevidíš, že si samá kosť. Koľko máš rokov? Začni jesť viac, keď ešte schudneš môžeš si riadne poškodiť organizmus, a to do budúcnosti nechceš. Musíš sa sama zbadať, začať jesť, nie sú to len frázy...ak chceš v budúcnosti vyzerať žensky nie ako dieťa...

jonzettta

smejoo- mas extremne nizku vahu a aj podla centimetrov si strasne chuducka. urco by si mala pribrat, ak chces mat v buducnosti plnohodnotny zivot...
martina23- ja neviem ani co si myslim o sebe... raz sa mi zda ze som normalna, potom ze som tlsta, potom ze som az prilis chuda... vobec sa neviem do so svojim telom zzit.. je to divne. ale verim tomu, ze ty chuda si, miery mas hezke a ked ti to aj okolie tvrdi, tak na tom nieco asi (urcite) je :o)

kvilika

smejooo
nehnevaj sa ale da sa mat take miery, ja sa bojim, ze to je uz malo.
aj ja som mala problemy s vahou teda som si to myslela, ale davaj si pozor a uz nechudni prosim...

martina23

jonzettta - dufam, ze si nemyslis, ze si tlsta, lebo o mne si dokonca niektory myslia, ze by som mala pribrat...

martina23

tak pridam aj ja... 176cm a 60kg, miery 93-72-93. Som celkom spokojna, len mam siroke boky, a preto problem si kupit suknu alebo obtiahnute tricka, ale to su kosti, tak s tym sa nic neda robit :-)

smejoo

mnoo...ja mam miery 74-56-78...je to zle?? a vazim 43 kg...a meriam 167cm...tak aka som??....tucna, normalna alebo chuda???

jonzettta

pusate, hned by som s tebou menila.... teda hlavne pred tym.. to som mala cez zadok aj 105cm.. to bol horor zohnat nejake gate na taku prdel :o(( teraz je to lepsie,,, ale bud rada ze nemas boky...
inak miery nemas vobec zle, uplne vpohode podla mna :o)) hlavne teda ten zadok ti zavidim. ale aj v pase si dost tenka, sa ti len zda ze mas big brucho, lebo mas take tenke boky a hrud.. tak sa netrap :o)

zufala

ja som sa zlikvidovala .. moja ,,uzasna" drasticka dieta bola moja zivotna chyba .. sice som schudla 10 kg .. ale vypadavaju mi vlasy a nemam krami .. chodim po vysetreniach preco ich nemam.. zistili mi ze mi chyba nejaky hormon ..ktory nejak nadvezuje na progesteron.. cize mam malu hladinu progesteronu .nevim co mam robit som zufala ach :(

star

vies ale to co tu pisem je moj zivot ja uz inak neviem zit. preto som to napisala lebo som to tak ani nevnimala pre mna to je normalne. len ked mi to povedala kamoska bolo mi to cudne. je pravda ze v jedle sa velmi obmedzujem mozno niekedy az prilis. ale takto zijem uz roky. proste je to moj zivot. nemam zdravotne problemy. proste to tak nejak funguje