Váha + výška

stresss

ja netrpim PPP, ale absolutne mi nechuti, cely den neviem nic zjest, len pijem tekutiny, aby som sa nezosypala, ale je to sposobene stresom.za 10 dni som schudla 6kg. no radsej by som normalne fungovala a jedla..

spiralka

ja mam vysku 160 vahu nefiim lebo sa uz nevazim ale miery stehna 45cm je to vela?
dnes mi kamoska povedala ze som pribarala:((((( chcem aspon42

vivine

blake, ja viem, ja som sa ani neurazila :)Niekomu sa velmi tazko chudne a prave preto ma laka rychle schudnutie nejedenim resp.malinkym jedenim.Toto je u mna jedina mnoznost ako naozaj vyrazne a rychlo schudnut, je to stupidne a nezdrave,ja viem. Jediny problem, ktory riesim je ako si to po tyzdni maleho (ne)jedenia udrzat.

blake

vivine, to som ani necela tvrdit... nehovorim ze mas sto kil ani nic ine, ved ta nemozem sudit, nepoznam ta :o) ja len som chcela varovat, ze hladovanie a celkovo prilisne odriekanie jedla sa moze lahko stat zavyslostou... nemyslela som to vobec zle...
a ak sa stravujes vyborne, tak to je supr, dobre pre teba :o) a ak aj tolko cvicis kolko hovoris, tak to znamena ze asi nemas dovod byt nespokojna so svojim telom... ale tak neviem, neviem ako vyzeras ani nic, len tak konstatujem...

vivine

blake,ja nepatrim k tym co len lamentuju nad tym, ze chcu schudnut a nic preto nerobia. Mam ukazkovy jedalnicek a pravidelne mozno az privelmi cvicim. To, ze nie som spokojna so svojim telom, neznamena, ze som sto kilova a nemam nic ine v hlave.

blake

baby, vy podo mno co pisete... budte rady, ze to neviete vydrzat- nejest. lebo to smeruje len k hroooznemu peklu ppp a snad si nechcete pokazit zivot. ak chcete schudnut, tak jedzte zdravo, co najviac zeleniny a bielkovin, veeeeeela sa hybte (neskutocne to pomaha!!!) a hlavne- nemyslite na chudnutie cele dni a noci.. sustredte sa na ine veci- na priatelov, zaluby, rodinu... hlavne nenechaajte aby vam to prerastlo cez hlavu...