Váha + výška

stelka

chuchuchu pre pána, akože nie v zlom, ale čudujem sa, že ešte žiješ, lebo ja som poznala jedno dievča, čo mala toľko kíl čo ty a zlyhávali jej všetky orgány, nedávali jej už ani veľkú šancu, ale zabojovala a teraz je a bude na liekoch do konca života.

gabosh

183cm/87kg
som zdravy ako buk, jem primerane, vylucil som sladke a neprezieram sa, ziadne fast foody. Denne chodim do posilky, kazdy prvy den posilnujem, kazdy druhy beham, okrem toho som zacal parkrat tyzdenne hrat squash, 2krat tyzdenne mam volejbalovy trening a zacinam s plavanim. Za posledne 2 tyzdne som schudol 4kg a vidim na sebe prve zmeny, tadial vedie cesta. Ked som mal 95kg, povedal som si a DOST. Jedlo milujem az prilis na to, aby som ho zvracal, ale uvazoval som nad tym. Radsej som sa rozhodol zit zdravo a pozrite sa, funguje to!

dontLikeThis

daniela1155- ahoj aj ja mam ppp a myslim si ze ranajky su najdolezitejsie z tych urcite nepriberies. mala by si ranajkovat lebo ranajky su najdolezitejsie a ty ked spis tak tvoje telo vydava urcitu energiu a rano by si ju mala nejakym spodobom doplnit preto je dobre ranajkovat. nejes preto aby si nemusela zvracat alebo alebo aby si nepribrala?

daniela1155

ahojte dievcata jaa mam 15 rokov vysku 178 a vahu 54kg....pracujem v oblasti modelinguu takze pre mna moja postava je prvorada ...strasne sa bojim ze priberiem pretoo som zacala vracat:((..najprv som to brala ako strandu aaa vydela osm na sebe zmeny to jee ze som radikalne schudla pretoze som mala 60 kg....viete baala som sa hrozne ze priberiem preto jedavam mala cize na ranajky nejem vobec nic aa na obed tak sa trochu najem aa poobede minumum aa to vsetko preto aby som nemusela vracat :((....

Bennissa

18r. 171,5 a 48kg ale uz 2 dni som sa nevazila a 1 den nezvracala(1 a pol dna:)
taze mam bulimiu...
najvisia vaha 78 kg ked som mala 12r. vtedy som povedala dost a mala anorexiu potom to preslo do bulimie...
najnisia vaha 46,2..ale to mi uz padali vlasy a nic som nevladala cely den som prespala(prezrala sa a vracala....)

klaudika.

ja mam 26 rokov a pri 155 cm 43,3 kg, postavu nesumernu - hruskovitu, jasne ze nie som spokojna,nie s kg ale s cm a rozlozenim tuku v tele