Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
Baby ja mam 18, vysku 171 a 60kg.. je to dost ale snazim sa zhodit..
cawte ze ja som chalan a mam dost velke prsia a cvivim taky cvik lenza mam 15 nemoze mi to zastavvit rast ...ta cinka ale ma len 3 kg prosim poradte ako sa toho zbavit :( ved sa vzite do mojej situacie ja sa hanbim a nemozem ist ani na kupko ale chudnut nemozem lebo som tak schudol ze som bol u lekara lebo mam 171 a mal som 46kg a aj tak som ich stale mal ja neviem prosim moc prosim :(
Ja mam vysku 167 cm a vahu 47....zda sa to mozno malo, ale ja sa citim dobre a jem vela a kedykolvek, len ten moj metabolizmus proste masakeralne spaluje. Ludia mi nehovoria, ze som choda ani nic obodbne, mam totiz aj dost velke prsia a keby, ze mam nejaku poruchu asi by som ani tie prsie nemala...ale ja jem fakt vela...aj 8krat denne
Džana, podľa mňa je to úplne dobré, ak nemáš zdravotné problémy alebo ppp, nerieš to
Ahojte,ja mám 16 rokov,38 kg,a 156 cm...
cawte pocul som ze fajcenie zastavuje rast a dal som si jednu cigaretu ...moze mi to uskodit v tomot smere????
174cm 57kg a citim sa strasne tucna tak revem prave kvoli tomu teraz
viem ze to nie je normalne ale chytaju ma volake anorekticke stavy hroooza:(
( mam bulimiu zhruba tak pol roka ale teraz je uz treti den co som vracala len malicko mozno sa vam to bude zdat smiesne ale pre mna to je naozaj uspech)
mám 165 cm a 50 kg..myslíte,že je to dosť,málo,alebo dobre?
juuuj, ja som nechcela, aby sme tu vyzneli ako taky sebecky par. Sme uplne ako ostatni - normalne chodime do praci, mame svoje zaluby...ja sa mozno viac zaoberam svojou postavou, v poslednom case intenzivnejsie, ale preto nemusim mat zle hodnoty v zivote. Ja som s nim stastna a viem ze budem, len ma o nieco viac ako ostatnych trapi aj to ako vyzeram. Tak preto nieco robim...nevidim v tom nic zle a urcite to nevidim ani tak, ze by sme obaja velku dolezitost davali postave, to tak nie je...
Ja mám 193cm/90kg konečne sa mi podarilo dostať vysnívanú váhu furt som mal 70-80kg a to bolo na moju výšku málo.