Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
Simonka-neváž sa viackrát denne, váž sa len ráno.A začni až raz za týždeň.. Je logické a úplne normálne, prirodzené!, to má každý človek-že máš večer viac ako ráno-to neznamená tuk,len príjem potravy a tekutín...Jedz 5-6krát denne, nespomalí sa ti metabolizmus a nepozoruj sa hneď po jedle.. vysaď fenolax,čo najskôr lebo si pokazíš normálne fungovanie čriev- črevá si na to zvyknú..a inak preháňadlá sú hlúposť ak chce niekto vážiť menej a zbaviť sa potravy...
ja som v celku spokojna 172/55 :)
ja mam 16r 155cm/55kg,som tlstáá hlavne stehná a zadok
ja vazim 46, meriam 161
ja meriac 158cm a wazim 47kg....je to zle?
Takže ja:
Mám 15r.
Výška : 169 cm
Váha : 47-48kg (48kg-51kg je len cez sobotu -nedeľu).
Normálne (skoro vždy) mám 47kg-ráno k večeru aj 48kg ale aj spomínaných až 51kg čo ma veľmi štve,zo všetkého hneď priberiem,keby som nedávala pozor moja váha by bola aj za týždeň že aj 55kg aj viac...Je to takže,neviem čo je to sa normálne najesť..a bez toho aby to zo mňa išlo furd preč,pomocou FENOLXU...nemám silu..čo mám robiť aby moja váha bola 50-51kg a mohla zdravo jesť bez FENOLAXU????
Prosím pomoc...
moje miery :
Prsia: 80 cm
pás : 58 cm
Boky to ako zadok : 82cm
posledne dva prispevky su sutaz o vacsiu ppp?
vek 24
vyska 166cm
vaha 43kg
ako som na tom ja?
Spokojná19r- asi si ti nedochádza-to patrí k 3p, že si spokojná s podvýživou BMI-16,9...máš pravdu,že neješ ako zviera,to by sa nenechalo vyhladovať..