Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha + výška

malenic

technicium, to si fakt myslis? :) to je mile, aj ked si ma nevidel(a)...ale ja sa vidim aj tak v tom horsom obraze

malenic

zjuzika, v poslednom case vela citam o ppp a anorexii, uplne ma ta choroba vystihuje, je to psychicka porucha neprijatia vlastneho tela a to je uplne o mne, nemam sa rada, chcem schudnut a robim pre to vsetko, doteraz to bolo rozumne - pravidelna strava, cvicenie, ale to vobec nepomahaĺo. Az anorexia. Ano, priznavam sa k tomu a zacinam vidiet prve vysledky, je to chore, ale nic ine mi neostava. Verim ze to dostanem pod kontrolu. Som posadnuta svojou postavou a moj nick male nič hovori asi za vsetko....prosim neodsudzujte ma hned

SpiralkaA

KEKESKA PRESTAN S BULIMIOU HNED LEBO KED S TYM RAZ ZACCNES TAZKO Z TOHO VON VIEM O COM HOVORIM MAM TAKU ISTU VYSKU A VAHU AKO TY

gadgetka2

Ahojte ...

Chcem vam len povedat, ze vaha neodraza skutocnost. Mam za sebou dve tehotenstva a NIKDY som sa nevazila, aby som usudila, ci som tucvna ci chuda. Mojim meradlom bol a je krajcirsky meter. Miery su podla mna dolezitejsie, hoci aj tie mozu zavisiet od stavby tela a genetiky. Mam 168 cm a miery 89-63-93. Som prenesmierne stastna, ze sa mi v posilke podarilo pribrat v hornych partiach a zaroven schudnut z brucha a stehien. Netrapte sa vahou - staci, ze vecer vypijes viac vody, zjes hrachovu polievku alebo dostanes menstruaciu a uz mas rano aj o dne kg viac.

kekeška

160 cm a 48 kil,pripadam si tučná,snad len chvilkovy pocit( no ten pocit neprechadza )
mam začínajúcu bulímiu :(