Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
Jaj babulky!Ste hlupucke, ale na to pridete,az ked dospejete a zasiahnu vas ine dolezite problemy,ktore vam nedovolia,aby ste sa venovali telu. Ja meriam 163 cm a vazim 51 kg.a mam sa za to obesit? Urcite nechcem byt vychudnuta ako vyzla.Muzom sa to nepaci!To si zapamatajte.Oni vas potrebuju aj za nieco chytit.Radsej cvicenim spevnujte postavu a normalne papajte!!!
rajon ja newiem ale to si si asi uplne dietami a wsetkym moznym pokazila metabolizmus. ja ti mozem poradit len ako som schudla ja. jedla som len tri krat do dna porcie akekolvek ale ziadne jedlo medzi tym nic nic len cistu vodu a to vela cistej vody.
wyskusaj kazde rano jest ovsene vlocky s jogurtom a ovocim alebo naa slano so zeleninkou. na obed cokolvek co chces co ste doma varili. a na veceru radsej len tak uvarenu zeleninku alebo ak nemas s tym problem tak aj cerstvu napriklad moje oblubene vecerne jedlo boli varene zemiaky s kecupom alebo zavinac alebo ryza natural uvarena s cibulkou alebo ...... je toho vela co si mozes na veceru urobit hlavne je ze posledne jedlo jes pred 19 hodinou. aha zabudla som napisat ze som uplne prestala jest chlieb ale uplne.
Vek:15
Výška:170
Váha:55 ráno(to je moja najlepšia váha)
Miery:90 70(nie cez pupok,ale cez pás) a 93
Spokojnosť:0 bodov:((
Ovísa mi zadok,brucho,mam obrovské vzadu bočnice...krátke tlusté nohy a moc vypracované svalnaté lýtka:(
som velmi nestastna chudnem uz 2 roky aj drahe tabletky som kupovala a iba poriberam. drzim dietu a stale priberam mam 168vysku a vahu 78 kg. poradte mi co mam robit. dakujem
ja newiem baby fakt was niektore nechapem
ja meriam 182 wazim 59 -62 kg ale nie som na to hrda, mam bulimiu ale liecim sa pomalinky ale isto uz za poslednych par tyzdnow som zwracala len dwa krat.
zacala som chudnut pred 6 rokmi a znicilo mi to ziwot uz ide len o jedlo a postawu nic ine chcem byt ta co som bola predtym nebola som nikdy tucna bola som normalna baba mala som zadok, prsia,brusko ale nebola som tlsta a hlawne je ze som bola stastna a jedlo bolo posledne na co som myslela teraz ked citam wase prispewky ake ste hrde na to ake ste krasne wykostene tak uf newiem nemozem nikoho odsudzowat ja bojujem ^s bulimiou uz 4 roky a nenawidim ju chcem s tym raz a nawzdy skoncowat radsej tlsta a stastna ako wychudnuta a zdeprimowana
ale baby, už vás to neunavuje? 171/51, 163/55, 167/48....tiež som z tejto branže a roky som žila v tejto hrôze.Zodpovedne vám môžem povedať, že o váhe to celkom nieje. ale tie čo to majú už za sebou to asi už vedia.Verila som, že z toho uniknem ak docielim ideálnu hmotnosť, ale to je...blbosť.Ano, keď schudnete odvážite sa ísť von, aj do plaviek aj sa budete sledovať aké ste krásne, ale to je len dalšie bludisko.Skutočný život je mimo zrkadla.Víťazstvo je až keď sa pozrieš do zrkadla a vidíš SEBA!nie len telo.Vážiť si samú seba ako človeka, nie len na váhe.Keď sa nebudeš starať len o jedlo, ale aj o priatelov, lásku, vzdelávanie, zdravie, šport...potom sa pozri do toho zrkadla a mala by si tam vidieť aj túto pridanú hodnotu.Lebo potom sa nedivím, že sleduješ len telo ak sa len telu venuješ.Držím palce
170 / 49kg :)
Whiskas: mas super postavu:)) ja ma 167cm a 55kg a som so sebou uplne spokojna a mam daleko od nejakej tucnoty, cize ked si predstavim teba, tak musis mat naozaj dobru postavicku:) pekne si ju udrzuj, popripade nic sa ti nestane, aj keby si pribrala 2-3kg...