Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha + výška

123123123123

ja mám 164cm a 45kg...ešte pre info 17rokov

malenic- prečo sa ho nepsýtaš že čo más poločné to a to s tvojou hmotnosťou? ale už si podľa mňa udupaná ním a krásne mu hraješ podľa jeho nôt takže je už asi zbytočné niečo ti tu hovoriť.."vzopri sa mu"...zbytočné..sama si to musíš uvedomiť...

vilaamalka

malenic, prepac, ale ty mas 26 rokov?? Keby si mala tak 16 tak chapem, ale takto... Ved mas slabuckych 43 kg a priatel ti hovori ze si tucna a vyhadzuje ti to pri kazdej hadke??? Myslim ze chory je on... a ty vdaka nemu tiez, zacinas byt anorekticka. Preco si to nechas? "Ale co narobim, ked ho mam rada... " ??? Dievcata, ja nechapem, preco niektore nechate so sebou takto zametat.. Nakopat ho do zadku! Po prve: NIE SI TUCNA, pri tej tvojej musej vahe NEMOZES BYT! A po druhe: Aj keby si bola, tak ti to NEMA CO VYCITAT PRI KAZDEJ HADKE. Co je to za pristup?? No tak si vymysli aj ty nieco, co mu budes vycitat pri kazdej hadke... Najlepsie, ze ma maly penis. To urcite zaberie... A ten clovek ta akoze miluje?? Tazko, ked si nieco take k tebe dovoluje.. nuti ta do choreho chudnutia. Tak nech si najde nejaku vyschnutu vychrtlinu a ty na neho kasli!! Pride dalsi - normalny, ktory ta bude brat taku aka si a nebude ta zhadzovat. S tymto len tazko budes stastna..

aja05

lailah - ty si tlsta? tak potom co maju povedat baby pri vyske napr 160cm a vahe nad 90 kg ::D ja mam vysku 175cm a podla mojej vahy nejakych 63kg - 64kg ak dobre vazi moja vaha :D

malenic

technecium, myslim ze ta otazka bola pre mna. Tak pre info - ano mam, ale on si mysli, ze som tucna, aj ked ostatni ma pochvalia, ze som schudla alebo nieco podobne, on si nic podobne nevsimne a pri kazdej hadke mi vyhadzuje na oci moju postavu, fakt. Ale co narobim, ked ho mam rada....:(

jjjj

cawte prosiim pomazte mi .....ja som bol dost tucny ale uz som neni lenze kazdy wrawi ako som schudol ze to je az moc ale ja som neschudol len som vyrastol a to sadlo mi ostalo ale to neni ze si myslim ze som tucny ale je to neprijemne tak mi to ostal a prsia mam take no proste chcem to zmenit len nechcem posilovat aby som rastol lebo mam 15 a poradte prodiim ako sa toho zbavit ja skacem na svihadle myslite ze to pomoze???? prosim pomozte vazne lebo ja nema kvoli tomu sebavedomie

cinka

. . . . . ......prosim ta neprehanaj ze vela vazis na svoju vahu ja mam 173 a 67 csice nie som spokojna ale stale rada papam a aj ked by som stym chcela nieco robit lenivost vyhrava..Ale som rda ze nemam bulimiu ani anrexiu viem o com hovorim..kamrtku ju mala a a uz je to 4 roky co sa vylicila ale telo sa z toho stale nespamatalo...Baby neblbnite

karolinkavit

damy a slecny... napiste vsetko co Vas trapi ohladom tychto veci.
Tymto sa uz zaoberam 8 rokov a urcite najdeme riesenie

vitkarolina@gmail.com
krasny den

Majushka

Musiim sa z toho dostat ale nwjm ako,pre mna je toto najtazsie obdobie nasla som si aj priatela ale asi sa s nim rozidem som strasne tucna nwjm ako ma mooze mat rad,trpim bulimio strasne sa prejedam,ale na tvari mi to vidno ze som tucna:(aj postawa priberam sakra:(dokazem zjest tak wela ze na druhy den ain jest nemusim,chcem zit normalny ziwot neriesit jedloo ako seci ostatny jest normalne a aj normalen vyzrat zacinaju mi byt vsetky veci mala musim scchudnut,ale chcem to normalnou strawou ziadnymi dietami