Váha + výška

peťa12345

Súhlasím s Vilaamalkou-schudnutie ti nezabezpečí,že budeš so sebou spokojná a šťastnejšia!..stále ťa bude niečo trápiť..tá nespokojnosť má hlbší význam...
Prajem tebe,aby si bola s priateľom šťastná,ale ja vidím určitý problém v tom čo píšeš -že sa profes. venuje športu a preto pozerá kritickejšie na postavu...- že obaja dávate veľkú dôležitosť postave,telu a to (už)máš 26rokov...spokojnosť nezískaš pri ňom len tak ľahko, ak sa vaše pohľady, hodnoty nezmenia..

ziva

Ahoj,tak vy ste tučne a čo ja po druhom dietati mam vahu 63 kg pri vyške 160cm.A to som predtým vážila 48-50 kg.a TERAZ SA TýCH KIL NEVIEM ZBAVIT KATASTROFA ....

malenic

vilaamalka, ano myslim si to, ze fajn postava prispeje k mojmu stastiu, je to mozno sebecke, ale viem, ze je to tak. Nejde mi o dosiahnutie nejakej konkretnej vahy, chcem byt hlavne spokojna s obrazom v zrkadle.
A ako je to s priatelom chapem asi ja najlepsie, ved on mi to vycita, len ked sa hadame, nie ked je medzi nami vsetko v poriadku. V hadke to vytiahne, lebo vie, ze ma tym zrani. A to robi kazdy. V hadke poviete vsetci take veci, ktore neskor lutuje a nemyslite to mozno az tak vazne. Ked je to v nasom vztahu dobre, tak mi to vobec nevycita a hovori mi aj to, ze sa nemusim menit, ze hlavne, ze som mila. Ale to mne nestaci. Hlavne ja chcem byt chuda. Mozno ze ked budem spokojna sama so sebou, budem tu spokojnost viac prenasat do vztahu a tym spravit stastnejsieho aj priatela. Nie je to egoista, ktory mysli len na to, koho ma vedla seba, to by ma uz urcite davno nechal a necakal by na to, ci budem dalej chudnut alebo priberat. Pekny dnik

rovnica

BMI je somarina, neprihliada sa na to, že napr. ak cvičíte máte svaly a svaly sú ťažšie ako tuk, neprihliada sa napr. na váhu vašich kostí, niekto má kosti ťažšie ako ja. Mnohím štíhlym vyšportovaným ľuďom výde BMI nadváha. Osobne preferujem rovnicu, vaša výška - 110 = ideálna váha. No nemusí to byť presne, niekto sa môže cítiť dobre + či - 5 kg. Napr. ak v328 meria 171 cm -110 = 61 kg by mohla vážiť a bolo by to ok, ale ak sa cíti dobre keď má 50 kg tak v pohode.

AAna

boze to tu cumim az mi idu ocka vypadnut bab vy asi blbenete vsak nie ste tlste aj bmi mate ok a co ja nemozem shudnut a bmi ma na d 25 a co.....

vilaamalka

malenic, a ty myslis ze idealna postava ti zaruci stastie?? A tvojmu priatelovi takisto? Ak budes stihla ale zaroven chora, myslis, ze budes stastna?? Vlastne ani neviem, aku vahu by si akoze chcela docielit, aby si bola "stastna", no ale to je jedno. Vidim akurat, ze priatela slepo obhajujes.. najprv pises ze ti to vyhadzuje stale na oci, ze ti hovori, ze si tucna a potom pises, ze vedome by ta urcite nedeptal. A to nie je deptanie, ked tu sama pises, ake je to pre teba tazke? Ako si sa snazila/sa snazis a on si to ani nevsimne a stale ti vycita aka si tlsta? A to, ze som napisala, ze ta nuti do nezdraveho chudnutia, to som nemyslela doslovne, ze ta fakt nuti, aby si nejedla alebo co.. myslela som tym, ze ta nuti svojimi poznamkami a svojim spravanim.. Ak by ti aspon raz povedal, ze ta berie a ma ta rad taku, aka si a myslel by to uprimne, myslim, ze by si to vsetko brala uplne inak.. A to ked s nim budes este dalsich 10-20 rokov, tak ti bude vycitat, ze uz vyzeras inak, ze uz nie si taka mlada a pekna, ako ked ste sa spoznali?? .. Ale ok, je to tvoj zivot, tvoje "stastie" ... Tak si kracaj za nim... Ja som ti len chcela trochu otvorit oci. Maj sa.

malenic

ano, mam 26 rokov. Ale nenecham sebou mavat, to nie, viem sa pekne vzopriet. To, ze mi to vyhadzuje na oci je mozno aj tym, ze ked sme sa spoznali, mala som sice vahu ako teraz ale potom som pribrala. Tak som sa snazila schudnut ale neslo to lahko. Teraz mam sice rovnaku vahu, ale vobec nevyzeram tak ako pred pribratim. Priatel sa profesionalne venuje sportu, tak mozno preto sa na mna pozera tak kriticky. Nie je to zly clovek a urcite ma vedome nedepta. Viem, ze ma ma rad a nie je to tak ako pise vilaamalka, ze ma nuti do nezdraveho chudnutia. Ja som si to vybrala sama, kedze som ani po piatych rokoch driny na sebe, nevidela vyrazne zmeny. A to som naozaj makala. Pravidelna strava, delena strava ani pravidelny pohyb mi velmi nepomahali. Schudla som max. 2 kg za rok zdravo aj sa to udrzalo, ale viac neslo dole. A vy si ani neviete predstavit, ake to je, ked na sebe pracujete a nikto si nevsima zmenu. Ano, mozno je to chore, ze sa aj v takom veku tocim okolo svojej postavy, ale ja chcem byt stastna a chcem urobit aj priatela stastneho...