Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha + výška

karolina007

mam 19...171 cm...58-60 kil..podla toho ako sa najem..jem iba koli prsiam..stale dufam ze mi vyrastu..a 15-17 rocne dievcata..na dietu ani nemyslite..dopadla som tak ze som chudla vtedy ked vsetko rastlo a teraz placem lebo nemam prsia...

nadia317

Ahoj malenic!
:-DD Vobec to neberiem ako navazanie sa do mna..vsak diskutujeme a kazdy ma na to iny nazor.Chapem ta!No ja vobec nemam dobre geneticke predpoklady.Keby som si nedavala pozor na to, co a kedy papam, tak mam hned 10 kg navrch, to sa neboj!No uz od detstva respekt.od 14 rokov studujem zdravu vyzivu a cvicenie.A tak viem ako sa asi stravovat a ako cvicit a zbavit sa prebytocneho tuku za kratky cas.No tym myslim,ze zdrava vyziva, kopec kardio treningov atd.No ziadne take ze nejedenie alebo diety, to nie.
Tiez ma trapilo, ked som po porode pribrala 14 kg a musela som ist od zaciatku.Takze viem o com hovoris.Mala som z toho depresie a moja kamoska s uzasno postavou bola moj vzor.No a terez po roku je to naopak.Ja som schudla na 51 kg a ona pribrala v grecku 10 kg, lebo sa zle stravovala a necvicila..
Tym chcem povedat,ze kazdy clovek moze mat krasne telo,len musi zmenit zivotny styl a s tym to vsetko pride.nehovorim,ze si nesledujem telo alebo vahu..Len uz nie tak casto, lebo mi to doslova liezlo na mozog a nechcem skoncit niekde na psychiatrii..Tym som myslela tu anrexiu a bulimiu..Ked sa clovek moc zaobera sam sebou, ani to nie je dobre..ver mi..Ale dakujem,ze si mozem s tebou o tom popisat..:-DD

malenic

Nadia ahoj..po tom co si napisala ma napada jedna otazka. Povedz, neriesila by si otazku vahy, vyzoru alebo nazvime to aj otazku postavy, keby si mala nadvahu, velkost napr. L,XL a bmi s cislom miernej nadváhy? Mozno keby si nemala take genetické predpoklady, ake mas, pozerala by si sa na seba ovela kritickejsie.

Ja neriesim 20 dkg hore/dole ani teraz. Viem, že to nie je o tom, kolko mi ukazuje vaha, ale o tom, čo vidím v zrkadle a ako sa cítim. Ale ked pravidelne sportujem uz 6 rok, 6 dni v týzdni, som vegetarianka, jem pravidelne a skutocne ukazkovo a predsa to na mne nie je vidiet, tak sa necudujme, ze riesim to ako vyzerám. Netvrdím, že mám neskutočnú nadváhu, ale nie je mi jedno, ake "telo nosim so sebou".

Prepac, trosku som nepochopila koniec tvojho prispevku a neviem na co konkretne sa pytas? :)
PS: Nechcem aby si to brala ako navazanie sa do teba,ok? Ja som v pohode :) Pekny dnik

nadia317

Malenic ja som bola kedysi tiez takato,ze som riesila stale postavu a vazila sa a trapila nad kazdym 2O dkg hore a dole.No to bohuzial nejde takto stale sledovat.vsak sa z toho clovek zblazni.Ja mam podla BMI vraj podvahu.No myslim,ze som akurat,lebo vela behavam a sposilnujem 7 kg cinkami.U mna je zase prvorada svalova hmota a stihlost a nie az prehnana vychudnutost.Takze ja nemam nadvahu a nosim velkost S a to som mamicka s dvojrocnou dcerkou.No mam uz ine starosti.ale aj tak si stale kazdy den najdem cas na behanie a cvicenie.No vaha podla mna nie je dobry ukazovatel hmotnosti.Potom preco ta bulimia a anorexia?To my vysvetli, prosim!

malenic

nadia, kazdy riesi to, co je pre neho v dane obdobie dolezite. To, ze chce byt niekto vychudnutý treba respektovat, tak isto ako aj tých, ktorý su spokojní so sebou, aj ked maju nadváhu.

Nechápem, ale mne sa zda, že chlapi sa predsa len otačajú za chudými a nie za takými, co maju kila navyše. Možno ta známa hláška je v skutočnosti len útecha druhej - vyššie spomenutej skupinky.