Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

neznamy

santer a čo tak posilka,fitko bicykel,kolieskove korčule ,boxovací mech zmenit aj koničky jednoducho spravit nieco užitočne pre seba. mysliet pozitývne a nie sa furt zozierat.

santer

Mna by ani tak netrápilo že som panic keby to bolo to jediné čo ma štve.Ide o to že sa cítim ako vyradený zo života.Mám 21 a ešte som nemal nikdy rande.Doma mám problémy mám 25kg nadváhu mám problémy zo zdravím,všetko sa mi kazí čo kolvek chytím to pokazím.výdem na ulicu a baby sa mi smejú.neviem čo mám dalej robiť môj život upadá a nedá sa s tím nič robiť.snažím sa byť silný a postaviť sa na nohy vždy ked padnem no nejde to pretože ked už vidím pred sebou nádej tak sa znova všetko zrúti.nebozkával som sa už 4 roky a ked som sa bozkával naposledy tak išlo o hru.Všetkým som na smiech a za mojich 21 skoro 22 rokov sa nenašlo nič čo by ma potešilo a nieje nič pre čo sa oplatí žiť môj život.Môj deň vyzerá nasledovne.ráno vstanem a mama po mne vrieska.urob toto a toto.idem nakúpiť a kedy kolvek počas cesty zbadám peknú babu iba sa na nu pozriem a už sa smeje.prídem domou už je zasa zle.Moja sestra si robí srandu zo všetkého čo poviem.Kamarátou ktorých mám mám dvoch aj to takých ktorý majú uplne iné zaujmi a názory ako ja.Skrátka celý život sa snažím urobiť niečo aby som sa mal trošku lepšie a vždy sa to pokazí.

neznamy

caute vravieva sa ze kto nema sex tomu ten sex ani nechýba,tiez sa vravý : kto nemal dievca do 30 po 30 tke uz ziadne mat nebude.

u mna je to takto za prve : su v tom prachy cize viem aký mam plat, co si môzem dovolit a aku mam perspektývu do buducnosti.

za druhe cena bytou a komplexne zadlzenie aj zo sporením ....dakujem sporit si sporím ale nemienim sa zadlzit.

za tretie pohlad na dnesnú spolocnost ....no koment

za stvrte .....dievcata ......no este som prisaham bohu nestretol ziadnu kera by ma pritahovala az tak ze by som s nou siel do vztahu.....ani len kamaratskeho len susedske vzatahy su pre mna Ok, pozdravit, pokecat a adios ale inac.....

samozrejme mam cistý stít a tiez mam daleko po tridsiatke

zuzu548

mirco to ho musis mat zarasteni uz jak murarsku stetku ked ho nepouzivas , ale ty urcite preferujes ten rucny pohyb-rucnu pracu

ksl

Santer,prepáč,ale 21 je ešte ozaj málo rokov nato,aby si mal hlavu v smútku,že si panic...Ver mi,že nič podstatné si nezmeškal..Ono to skôr,či neskôr príde.. To že si panic nevadí,ak stretneš babu,ktorá pojde s tebou do postele,tak jej to ani nemusíš hovoriť (keď nebudeš chcieť),lebo prvý sex (myslím tým 1x keď idú spolu do postele,nie 1x v živote)medzi ľudmi nikdy nie je bohviečo,pretože sa navzájom veľmi dobre v posteli nepoznajú,zlepšuje sa to tréningom a rozhovorom,čo kto má rád a čo by chcel vyskúšať... Máš kopec času pred sebou,ty ako chlap máš výhodu,že aj v 40 si môžeš nájsť mladú peknú babu...Ženy sú na tom podstatne horšie,im tie biohodiny tikajú omnoho rýchlejšie

santer

Takže buď ísť s prostitutkou alebo sa hrať na klamárské hovado.No keď s prostitutkou tak jedine do bordelu auto nemám takže iná možnosť ani nieje.Iba že v bordeli som ešte nikdy nebol čo je vám asi jasné takže neviem čo a ako.A mimochodom Dubinka byť panicom je možno vzácne ako hovoríš ale do tej doby než ti to začne velmy prekážať a skôr či neskôr začne.Ludia ktorý maju lásku a možno aj sex bez pohlavného styku nemajú možno dôvod trápiť sa pre svoju poctivosť no ludia ako ja teda ludia ktorý lásku nemali to štastie nikdy stretnúť ten dôvod majú.a velký.