ahojte,
chcem sa opytat, ze nakolko je stacionarny bicykel efektivny pri chudnuti? da sa pomocou neho vobec schudnut? a ked tak tak aj celkovo na tele alebo len na nohach? a kolko denne by som na nom mala cvicit, ak by som chcela, aby to bolo skutocne efektivene? momentalne cvicim tak 10km.
dakujem
stacionarny bicykel
Mna to nebavi len tak sediet a kukat do steny :)
podla mna je ovela lepši klasicky bicykel a pohyb na čerstvom vzduchu. Mam dvce dery a bicyklovat sa chodime vždy a spolu.
Ak cvicite na stacionarnom,skuste do cvicebneho programu zaradit aj cviky na sedacie svaly.Nevyhoda stacionarneho bicyklu je v tom,ze precvicuje len iste svalove skupiny.
Stacionárny bicykel je skvelý,ale treba si dávať ľahšie záťaže (rovinku),aby neboli príliš veľké svaly na stehnách.Dá sa s ním krásne schudnúť. Ale za pekných dní som radšej na cestnom,to je zaujímavejšie.
Viete kde kúpiť stacionárny bicykel ? JA TO VIEM www.szolgai.sk !
tak s tym bicyklom je to urcite pravda.ja som sice nejazdila na stacionarnom, ale na normalnom, lebo mojej 2-rocnej dcerke sa strasne pacilo vozit sa na bickyli, tak som si kupila detsku sedacku na bicykel a vozili sme sa pomaly po rovnych cestach, takmer ziadna zataz, ze by sme isli do kopca a tak, kazdy den zhruba 1 a pol az 2 hodiny 2 mesiace v kuse (potom zacala byt uz dost zima, tak sme prestali jazdit) a schudla som 8 kg za tie 2 mesiace a v jedle som sa teda vobec neobmedzovala. je sice pravda, ze som sa neprejedala a milujem zeleninove salaty, ale jedla som uplne bezne, ziadne zmensene porcie, jedla som aj vyprazane maso, rezne, cigansku, aj hranolky s tatarskou, co su kaloricke bomby, aj nieco drobne sladke kazdy den.tak isto sa stravujem aj teraz ale bez bicyklovania nechudnem, ale ani nepriberam. ze by som aj ja oprasila stacionarny bicykel :)
ahoj ataeb, nie ziadnu taku rozlisovaciu ani nic podobne, ked mam pravdu povedat jedla som maso, cokoladu vsetko (iba chipsy nie a cokoladky troska) ale spocivalo to v tom ze som jedla pravidelne kazde 3 hodiny , malo..a po 17 som nejedla nic, bolo to tazje ale vidis podarilo sa to:)