Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bazalnej teplota v tehotenstve

evusa2001

lianka moja vychadza pozri na mna 3roky sme nemali nic robili sme to naplno a teraz som v 2mesiaci.
neboj aj tebe to vyde a preto ty drzim palce

evusa2001

miska23

no samozrejme ze ano ak ti neklesa teplota ani pri ocakavanom termine menzesu tak si mozes byt ista ze cakas babetko,ved to ale zbadas podka kriviek v tvojom kalendary ak si merias teplotu pravidelne

liana 27

Ahoj Evusa, menzes som mala od 21.6. do 25.6. Dnes 21. den bola teplota len 36,8 takze uz bude po plodnych dnoch ak nejake boli. Dakujem za ochotu.

evusa2001

ahoj liana27
ako pises ze mavas menzes okolo 30-35dni to znamena ze ovulaciu mavas okolo 21dna od zaciatku menstruacie.napr.ak si mala menzes 1,7 tak ovulaviu mas okolo20-21,7 .skoda ze si nenapisala kedy si mala naposledy menzes.skus napisat kedy si mala naposledy menzes a ja ti poviem presne kedy mas plodne dni.

ak je teplota okolo 36,5 nemas plodne dni ale ak ti stale stupa a mas ju vyssiu ako 37 tak je mozne ze mas plodne dni alebo si pred zaciatkom menzesu/2-3dni/a potom zase klesne na 36

liana 27

Ahoj Evusa, moj cyklus trva 31 - 32 dni. Menzes mi skoncil v 6. dni. Teplota bola stale 36,5. Vcera na 20. den bola teplota 36,7 a dnes rano 37 stupnov. Mozu to byt plodne dni?

jannika

dnes som si rano namerala 37.2,predtym som mala teplotu okolo 36.8 takze myslim ze by to mohla byt ovulacia,som aj dost malatna,hlava sa mi toci...tak neviem.len co mi nesedi je ze vytok nezodpoveda este uplne tomu ovulacnemu...mavam aj silnejsi.s meranim teploty som zacala len teraz takze este nejake skusenosti nemam,predtym som sa zvacsa riadila tym vytokom ktory byval najsilnejsi vacsinou 14.dna cyklu,no teraz som len na 12.dni a uz mam zvysenu teplotu a vytok v podstate nikde,len velmi slaby.su mozne taketo nezrovnalosti?

Najčítanejšie články