Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
zatial som si začala vytierať noc cesnakom. Štípe to teda poriadne, tak uvidim, či sa mi to zlepší.Uf.
aha, GSE by mal pomocť. Neviem, najsť teraz tu stranku s doplnkami. Pred rokom som si objednala B12 z Lucenca, tak by som si aj teraz chcela GSE. RNG možeš ju tu napisať? vdaka
staph aureus sa da znicit roztokom GSE, ako som mnohokrat uz pisal, treba ho davat do nosa aspon 3x denne, najlepsie a aj pit
RNG: píšeš, že treba brať lieky pri zlatom staphyloc. a Ake lieky su nejlepšie na to?
mne ho tiež našli v nose, potvoru jednu!!! Stale mam suchy a upchaty nos. Najhoršie je to v noci.
Som alergička.Uz peknych par rokov ma otravuje akné na tvári.Zistili mi stafylokoka pri stere z vyrazky.A nasledne z vyteru z nosa.Doteraz som sa akné nezbavila.Docitala som sa o tejto bakterii vela,ze vie zabijat..na druhej strane vraj ju ma kazdy clovek v tele.Ako je mozne,ze niekoho dokaze zabit a niekomu nic nesposobuje???Antibiotika vraj nezaberaju,teda ak na nejaku dobu.Pomoze mi betaglukan?Prave som ho zacala brat.
ahojte...zlatý staphylococ je poriadne svinstvo.Mám ho už pol roka a nemozem sa z neho vyliecit.Uzivala som uz vela atb,bola som s nim aj v nemocnici a nic mi to nepomohlo.Atb mi ho akurat potlacili n 2-3 tyzdne a zas sa prejavl.Mam ho v prieduskach,stale vykasliavam hlieny...uz som z neho zufala.teraz sa bojim,ci ho nema uz aj moj priatel.JE TO PRENOSNE??...Prosim vas poradte mi nieco co mi pomoze,nechcem uz uzivat atb,lebo aj tak nepomahaju a nicia imunizu.
ked sa stafylokok drzi v licnych a celnych dutinach, treba ho tam potlacit, nestaci len brat lieky a pit GSEroztok. Treba pouzivat hlavne niekolkokrat denne kvapky GSE roztoku do nosa, pripadne aj do usi.
Kia odporucala by som detickam kvapkat aloe stavu s propolisom do usi, nosa a vystriekat aj hrdielko. Je vsak potrebne aj vnutorne riesenie, lebo stafylokok je rezistetny na niektore druhy antibiotik. Odporucala by som trojkombinaciu aloe + propolisove tablety+ cenakove tablety. Aloe ma antibakterialny ucinok a posilnuje imunitu , cesnak s propolisom su prirodne antibiotika bez vedlajsich ucinkov,takze ich mozu aj male deticky.
Moje deti (3r.) majú presne tohoto staphylokoka.Bol zistený výterom z nosa.V jednom kuse majú sopel už 6 týždňov a ide to v takých cykloch.Farebné sople,ktoré liečim len kvapkami,potom dôjde akokeby celkovému vyliečeniu a do 2 dní je zase zhoršenie.Veľmi by ma zaujímalo,kde sa tento staphylokok drží,chcela by som sa opýtať,či treba liečiť nos,alebo prínosové dutiny,alebo čelovú,alebo či je v ušiach