Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

ema

Dakujem vsetkym prispievatelom do tejto diskusie a hlavne pánovi RND. Pred pár dnami mi krcný lekár odporucil výber kr. mandlí. Mám 32r. Dovodom je nález Staphylococcus aureus - masívne a Steptococcus pyogenes - stredne masívne zo steru z hrdla. Problémy, ktoré mám sú akné a obcas mierna bolest hrdla. Je pravda ze výberom mandlí sa st.aur. moze prestahovat niekde inde?Nechápem jednu vec, preco niektorí lekári tvrdia, že St.Aureus má kazdý tretí clovek, a ze pokial nerobí ziadne problémy netreba to riesit a naopak iní lekári okamzite odporúcajú výber mandlí. Neskúsala som ziadnu antb. liecbu a ani mi lekár mi ju nenavrhoval. Dnes som objavila túto zaujímavú diskusiu a okamzite som si isla kúpit Citrovital. Uzila som 15 kv vo vode a z 5 kv v pohári vody som kloktala. Zvazujem este uzivanie Mesosilver(kolidné striebro)+ tinktúru z Kapucínky väčšej. Pán RND prosím Vás aký máte názor na takúto kombináciu, ake dávkovanie by ste mi prípadne odporúčali. Je pravda ze Citrovital nemozu užívat deti? Alebo co by ste odporúčali 8 ročnému dietatu pri chrípke. Dakujem velmi pekne vsetkým co budú reagovat na moje otázky.

IvanBA

Ospravedlnujem sa,ze som nenapísal,ale som na tuto stranku nechodil a ked som aj chcel tak sa mi casto stalo,ze sa tato stranka zrutila.Nedalo sa prihlasit,hladat... ako sa to casto stava.Ked som bol po mesiaci od uzivania na kontrole v tom r.2007,tak uz tam nebol,výsledky boli dobré. Teraz vo februari som bol chorí -prechladnutí a vyteri z nosa S.A. neukazali.Teraz som bol na kontrolný vyter,lebo mi stale zateka a vo vysledku je napísane S.A.stredne masivne.Zacinam brat ATB - DALACIN C na 10 dní a kvapky PAMYCON na 7 dni.Akio to bude potom napisem.

iwet

ahojte,prave mi zistili,ze mam tu malú zlatu potvoru a ešte aj streptokoka...scu mi vybrať mandle ale s tym nejako nesuhlasim...je nejaka sanca ze by som sa toho zbavila?..okrem toho ze mam bolieva hrdlo aj ked som neni chora mavam aj caste herpesy.poradte prosim nieco co by mohlo pomoct.dakujem moc

RNG

anbussa, nech ta ani nenapadne pouzivat koncentraty bez zriedenia!!!
Uz aj 1% rozrok je prisilny pre nos, Odporucam 12 kvapiek citrovitalu do 1 dl vody, viac pali v nose alebo ociach.

Silnejsi roztok odporucam len na nechty ked mas plesen.Tam mozes pouzit aj 3 krat tolko.
Roztok netreba chladit, nepokazi sa. Ale predsa sa neodporuca dotykat sa kvapatkom nosa alebo oci a potom spat do roztoku.

anbusa

mám zlateho stafylokoka v nose a kupila som si kvapky CITROVITAL. Viete mi poradiť, či môžem rovno nakvapkať alebo rozriediť? a ako riediť?vdaka

dala som otazku aj tu :-)

RNG

en, stafylokok cestuje po celom tele, ale obvykle je povrchovy.
Antibiotika casto znicia nase uzitocne probiotika a tym oslabia imunitu a podporia sirenie sa MRSA, tj antibioticky odolneho zlateho staph.
Ciphin(ciphrfloxacin) je ucinny voci streptokoku zlatemu, ale prakticky neucinny na streptokoky, vcitane s.pyogenes a s. pneumoniae a neuzinny na enterokoky, skoro nic na chlamidie a neucinny na anaerobne bakterie.
Takze telo oslabene moze dostat nakazy, na ktore je CIPHIN(ciproflaxicin) neucinny a to hlavne pre to, ze znici uzitocnu crevnu probioticku floru.

en

zdravim vsetkých na tejto stránke.aj ja mam zlat.stafyl. ale nie v nose, hrdle alebo na kozi, ako o tom vsetci pisete. mne ho zistili v rane na brusku. picham si inzulin inzulinovou pumpou, a ked som vytiahla po 4dnoch umelu kanylu z bruška,objavil sa absces, ktory museli otvorit a cistit.ked urobili kultiváciu,zaver znel:staphylococcus aureus.hned nasadili antib.CIPHIN 500, ale na druhy den okamzite začalo boliet aj hrdlo.takze po dvoch baleniach CIPHINU prislie na rad daslie antibiotiká a teraz mi robila obvodná výtera z hrdla, tak som zvedava, ci vysledky zdupluju, ze je aj v hrdle.mna zaujima, či ten stafylokolus putuje po celom tele, ale sa drzi len v jednej lokalite. INAK absces na brušku sa pekne hoji, otvorená rana(nezašívali)sa krásne stiahla a mizne. vie mi niekto odpovedat na moju otázku?

RNG

anbusa, ja som uz z moje strany skoncil dovazanie do mojich obchodoch, uz by mali byt zavrete.Snad v lucenci este pokracuju s vyrobou koloidnej striebornej vody. Inac nemam ziadne informacie odtial.

Cesnak je prilis silny na sliznice, mozes si ich silne popalit.Neodporucam.