Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
Koloidná strieborná voda? Čo to je prosím Vás? Dostanem to bez receptu? Zlatého staphylococca mám od malička. V siedmej triede mi to spôsobilo alergickú nádchu. Z toho som sa dostala. Po rokoch sa mi to v tej istej forme prihlásilo znova. Vybrala som dvojitú dávku vakcín /dvojitú nedopatrením/, absolvovala som akupunktúru, no tej nádchy sa stále neviem zbaviť a už som dosť skeptická. Teraz to v nose našli aj mojej dcére. Sucho kašle, zle sa to počúva. Dostala UNASYN.Dúfam, že jej to pomôže. Tá voda by mi mohla pomôcť?
GSE som dovazal do mojich predajni, ale tie sa uz zavieraju pre nedostatok zaujmu.
Ale na trhu je sice slabsi, ale predsa ucinny prostriedok-citrovital.
Z toho treba asi 2x tolko, ako GSE na rovnaku ucinnost.
Koloidne striebro snad este stale dostanes z mojej predajni z Lucenca
Ahojte, takze ja som tiez "mala" zlatiacika konkretne na kozi. Mne nastastie ustupil, potlacili ho nejake antibiotika, ale je to pliaga, ktorej sa clovek nezbavi nikdy, pretoze sa da iba potlacit jeho negativny vplyv na organizmus. Inak, trapila som sa s tym asi dva roky, obvodna ma posielala kade-teda az jej napadla spasonosna myslienka poslat ma za koznou, ktora si s tym poradila. Dolezite je aj posilnovanie imunity, hoci cloveku sa to zda zbytocne, ked nevidi vysledky. Vsetkym, ktorym vlastnia tohto zlatiacika prajem pevne nervy pri boji s nim.
nic je rezistentny vola sa to mrsa. cize methycilin rezistentny staph aureus najdi si to heslo na nete
Som po operacii nohy,zo steru chrasty mi zistili zlaty stafylokok,mal som z toho vyrazny opuch a zapal rany a celeho chodidla.Po konskej davke Zinnatu zapal ustupil, ale ten stafyl ostal.Nikto to dalej neriesi,ani chirurg,ani obvodak.Teraz ma uz druhy tyzden boli hrdlo, mam podozrenie,ze ten stafyl docestoval aj do hrdla.Ako sa toho "zlata" zbavit?
Z pôrodnice si týždňové bábätko prinieslo zlatého stafylokoka. Prosím poraďte čo robiť, ako to liečiť...
inac pouzivanie atb bez probiotik vedie k zaplesneniu tela a kvasnym infekciam.
Zasada by mala byt -po probiotikach antibiotika. Jedine ze medzi nimi musi byt pauza aspon 4 hodiny.
p-p-,su rozne prirodne sirokospektralne antimikrobialne prostriedky, ktore zaberaju aj tam, kde atb. zlyhavaju.
Naviac atb su len na bakterie, a infekcie su rozne, nie len bakterialne.
Na tomto fore odporucam hlavne GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, Samento/vilcacora, graviola, lapacho, collostrum,.... a rozne na viralne, najsilnejsi je chaparal.
Napr GSE znici aj Haemophylus, aj zlaty stafylokol aj streptokoky(60 kvapiek do litra vody, postupne pit cely den.
Je to dobre aj na vyplachy, do nosa, dokonca som to uz skusil aj do oci a bolo to fajn. Jedine, ze som nedal GSE do obycajnej vody, ale do destilovanej.
6 kvapiek na dcl(100 ml) destilovanej vody na oci
vzhladom na podobne vami uvedene problemy, asi spadam do tejto diskusnej skupiny. Dlhodobo mám problémy s pokožkou na očiach, dlhodobým dusivým kašľom, výtokom z nosa a pridruzili sa aj kožné problémy na celom tele. Bola som liecená mnohými antibiotikami, ale problémy stále trvajú už vyše troch rokov. Pri vyšetrení spúta mi zistili Haemophilus parainfluenzae. Som alergická na penicilíny, semisyntetické penicilíny, tetracyklíny. Aké prípravky, doplnky výživy a postupy by ste mi mohli poradiť?