Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

ferra

Skuste kazde rano na lacno zapit jeden gram betaglukanu z hlivy ustricovej aspon pol roka vkuse. Je to drahe, ale takto sa zlateho stafylokoka zbavil aj jeden futbalista, ktoremu to velmi obmedzovalo zivot.

piana

Ahoj IvanBA ja by som ti poradila ja som ho mala pred tyzdnom a uz som z toho vonku...mala som ATB-ROVAMYCINE asi tak sa to pise... a potom som si vyplachovala hrdlo so slanou vodou a v nej este cajovnikovy olej (10 kvapiek).
No mala som 39-40 stupnov teplotu ale to iba jeden den... a este som cmulala PREVENTAN QUATRO a STREPSILS.. dufam ze ti to pomoze

RNG

pouzitie koloidneho striebra je vnutorne 4x1 lyzica, intenzivne.
Opatrne nalievat, lebo do flasky koloidneho striebra neslobodno nic pridavat.
Na vyplachy, vhodne aj do nosa a oci ako kvapky.Spray na tvar.

RNG

bunadruhu, koloidna strieborna voda a GSE su silne antimikrobialne latky.
V mnohych pripadoch znicia aj tie bakterie, ktore su rezistentne(odolavaju) aj antibiotikam.
Koloidna strieborna voda je ultracista voda s pridavkom velmi malickeho mnozstva striebra, v ultrajemnych casticiach(pod 5 nm velkost) a striebornych ionov.
Da sa pouzivat vonkajso, na vyplach aj do nosa aj oci aj inde, taktiez pit.