Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
tak mne predpísala alergologička lekarka PAMYCON do očí aj do nosa a antibiotiká CYPLO. No moja obvodná vravela, že na SA nepomáha nič, možno tak inhalacia eukalyptu, ale to chce trpezlivosť. tak uvidim ako to bude dale,ci mi tie lieky pomozu, ked som si ich uz vybrala, tak ich skusim brať.,.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na stafylococcus aureus ktorý mi našli v moči. Okamžite, bez nejakého vysvetlovania mi odporučili antibiotiká, samozrejme som ich odmietla. Čo treba robiť ďalej, nájsť ložisko a potom sa rozhodnúť? Mám už asi pol roka imunitné potiaže, kolabuje mi vlastne celý systém, mám búšenie srdca, odišla mi slezina, napadnutá pečeň atd.... Streptokoka mi našli zatiaľ len v moči, no problémy ktoré tu opisujete ako mandle a hnis, abscesy atď.. nemám, trápi ma vlastne močový trakt.
Ďakujem
Leja, je tazko odpovedat ci st.au. moze mat nejaky vplyv na tehotnost, ale myslím si ze by si mala byt uplne fit. Drzim palce!
emka, ja som si dala mandle vybrat z dovodu,ze som mala caste gynekologicke problemy, kazili sa mi zuby, bolievala ma hlava...A kedze som nemala klasicke hnisave anginy s teplotami, ale len take 3-4-dnove pobolievanie hrdla, co som si preliecovala sama bez navstevy lekara, dost dlho trvalo, kym sa zistilo, ze loziskom hnisu, co mi koluje v krvi, su mandle. Nemala som totizto ani zvysene to povestne ASLO, na zaklade coho vyber mandli odporucaju. Mozno som jedna z mala, ktora povie, ze vyber mandli mi pomohol zbavit sa tych hore uvadzanych problemov.
...ja uz mam mandle 5 rokov von. Donedavna som si myslela, ze ma nic nezdola, ze problem s imunitou ja nemozem mat...stravujem sa zdravo, pravidelne cvicim..no tie stresy asi robia svoje. Pred vianocami mi nahodou zistili infekcnu mononukleozu/ ja som si vyziadala krvne testy, pretoze som bola chronicky unavena/ a teraz toto zlato v hrdle/ mimochodom vyter bol tiez na moje vyziadanie, kedze po prvych atb nanastala zmena/. Teraz uz beriem tretie, no vobec nemam pocit, ze by zaberali, akurat mam poriadne zatazeny zaludok /atb som nebrala od vyberu mandli, cca 5 rokov/, aj ked beriem aj probiotika...
Ale opat ta otazocka, chcela by som babo...nemozu tieto komplikacie s imunitou nepriaznivo vplyvat na priebeh tehotenstva? Dakujem za skoru odpoved..
stafylokok zlaty ma rozne "odrody", niektore su antibioticky rezistentne v poslednom case. Donedavna to bola bezna lahko znicitelna bakteria. Zialbohu uz nie. Ale povrchovo(tiez vyplachy nosa a oci) sa da znicit koloidnym striebrom , roztokom GSE(citricidal) aj inymi prirodnymi antimikrobialnymi prostriedkami.
Na vnutorne pouzitie je lepsi GSE(citricidal) lebo ten sa v zaludku neznici, ako koloidne striebro.
Ahoj Leja, co ti odporúcil lekár? užívaš nejake antb? Mne odporúčil výber mandlí, ale ja by som chcela vyskúsat preliecit sa.
Veľmi pekne dakujem za rýchlu odpoved. Objednám si Citricidal. nechcem Vás velmi otravovat ale nikto mi doteraz nedal tolko informácií ako som našla v tejto diskusii. Prosím Vás este o odpoved na ten Mesosilver(kol.striebro), ci mi odporúčate aj ten alebo Kapucínku väčšiu, alebo ci mám užívať len Citricidal. dakujem ešťe raz
ema, citrovital ma neurcity obsah. odporucam radsej GSE alebo priamo citricidal.
Citricidal dochadza ako 60%, tj treba ho 30-35 kvapiek na liter vody.
Voda na to sa nemusi prevarat, dokonca to nem,usi byt ani voda, ale rozne ine napoje, ako caje,riedene ovocne stavy a pod.
dostanes ho z ceskeho zdroja na nete:
www.regeneracetabor.cz