Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
dobry den.. chcela by som sa aj ja opytať aky je najlepši liek na zlateho stafilokoka??, pretoze ja ho už mám od 2rokou a stale si s nim pomoct neviem :( a velmi ma to trapy teraz mam 17 rokof a stale sa mi to prejavuje niekedy nemej niekedy viac...prejavuje sa to na tvary, krku, zahyboch v laktacha.. pomaly celých tych 17 rokof použivaňám rozne tabletky masticky a stale mi nic nepomaha.. tak by som vás prosila ak by ste maly neaku radu na neaky dobry krem alebo nieaky liek tak sa mi prosim vas ohlaste na 3janeta3@azet.sk ĎAKUJEM
svetlusik, velmi pravdepodobne je aj uncaria aj graviola ucinne na Staph. aureus, lebo su to hodne silne antimikrobialne latky.
RNG, prosím ťa, sú aj vilcacora a graviola účinné na zlatého stafylokoka?
selo, vonkajsia infekcia na kozi sa da zlikvidovat desiatkami sterilizacnych(antiseptickych) prostriedkov.To hlavne s vnutornymi je problem.
myslite si ze spominane prostriedky-betaglukan a GSE pomozu zbavit sa zlateho stafylokoka , ktory sposobuje koznu infekciu?
A musim este dodat ze GSE nezabral a to "vypil" celu tu flasku sam. On ma dost oslabenu imunitu..
A este v kombinacii so selenom a jodom..
RNG, moj priatel ma tiez Staf. aureus a bral GSE vo velmi vysokych davkach, ale mal z toho kozne problemy, take supiny na rukach a si myslim ze GSE neposilni imunitu tak ako betaglukan, tak sa snazi vyhubit ho touto cestou- teda vlastnou imunitou..
betaglukany sa pouzivaju klinicky ucinne v davke 3x400 mg denne, ako som casto spominal.
Zdroje betaglukanov su vytazky z hub(shitake, maitake, hliva, agaricus blazei, coriolus a ine).
Ale GSE/citricidal je extremne ucinny na staph aureus aj v celkom nizkych davkach, takze nevidim dovod na dlhodobe branie betaglukanov v tomto pripade.Toboz nie drahych.