Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

3janeta3

dobry den.. chcela by som sa aj ja opytať aky je najlepši liek na zlateho stafilokoka??, pretoze ja ho už mám od 2rokou a stale si s nim pomoct neviem :( a velmi ma to trapy teraz mam 17 rokof a stale sa mi to prejavuje niekedy nemej niekedy viac...prejavuje sa to na tvary, krku, zahyboch v laktacha.. pomaly celých tych 17 rokof použivaňám rozne tabletky masticky a stale mi nic nepomaha.. tak by som vás prosila ak by ste maly neaku radu na neaky dobry krem alebo nieaky liek tak sa mi prosim vas ohlaste na 3janeta3@azet.sk ĎAKUJEM

RNG

svetlusik, velmi pravdepodobne je aj uncaria aj graviola ucinne na Staph. aureus, lebo su to hodne silne antimikrobialne latky.

RNG

selo, vonkajsia infekcia na kozi sa da zlikvidovat desiatkami sterilizacnych(antiseptickych) prostriedkov.To hlavne s vnutornymi je problem.

selo

myslite si ze spominane prostriedky-betaglukan a GSE pomozu zbavit sa zlateho stafylokoka , ktory sposobuje koznu infekciu?

ferra

RNG, moj priatel ma tiez Staf. aureus a bral GSE vo velmi vysokych davkach, ale mal z toho kozne problemy, take supiny na rukach a si myslim ze GSE neposilni imunitu tak ako betaglukan, tak sa snazi vyhubit ho touto cestou- teda vlastnou imunitou..

RNG

betaglukany sa pouzivaju klinicky ucinne v davke 3x400 mg denne, ako som casto spominal.
Zdroje betaglukanov su vytazky z hub(shitake, maitake, hliva, agaricus blazei, coriolus a ine).
Ale GSE/citricidal je extremne ucinny na staph aureus aj v celkom nizkych davkach, takze nevidim dovod na dlhodobe branie betaglukanov v tomto pripade.Toboz nie drahych.