Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
dobrý deň,chcel by som radu..po vytere konecnika mi zistili zlateho stafylokoka..da sa s tym nieco robit?prosim poradte
jod je vyborny antibakterialny prostriedok, skoda ze sa tak malo vyuziva.
Jodova tinktura sice zmizla na Slovensku, ale aspon povidone jodu este stale je a dufam, ze v budicnosti donesu aj staru osvecenu jodovu tinkturu a roztok Lugolu spat.
Do vecnosti sa neda o jode ciganit a raz musi vijst pravda na povrch, ze jodu potrebujeme viac pre rozne telesne procesy,
chloru, flouru a bromu menej.
Odpoved pre verka22: Na špatlu alebo špajdlu si omotaj obväzovú vatu , namoč do roztoku BETADÍNU a vyutieraj si hrdlo. Výplach hrdla večer aj ráno: BETADÍN rozried s vodou 1:4.
Prajem skoré vyzdravenie
Ahojte, môže mi niekto poradiť čo mám robiť, už od mája mám hnis na mandliach, najprv som výter z hrdla mala dobrý, potom mi po 2 týždňoch robili ďalší a nález som mala staphylococus aureus, doktorka mi predpísala atb, ale keďže hnis tam mám stále predpísala aj druhé dalacin, no ja ich neužívam,lebo krvné testy mám dobré, teplotu nemám, sem-tam ma škriabe v hrdle a mám ho začervenané, len ten hnis nie a nie zmiznúť. Ďakujem
Dobry den prajem,
podla vsetkych priznakov ktore pozorujem na svojich prstoch na rukach mam impetigo. Chcem sa spytat ci je mozne kupit nejake masti atd. v lekarni bez lek. predpisu.
Dakujem
viem to liecit 0905346689
Zialbohu lekari zrejme velmi nepoznaju rozne antibiotika tiez a uz vobec nie antimikrobialne latky z prirody. Prirodne doplnky som tu uz casto spomenul, ale kto chce na silu brat atb a aby bolo dotatocne ucinne ucinne na to, mozem mu poslat prehlad antibiotik a ich ucinnost na rozne infekcie, vcitane tohoto odolneho stafylokoka zlateho( v literature sa nazyva MRSA=methycilin resistant staph. aureus) a inych nemocnicne sirenych infekcii, najma rezistentneho clostridium difficile(crevna infekcia)
no mne tiež našli staphylococusa v krvi a tiež mám zdravotných problémov viac než dosť..kolená, kĺby nefungujú,s nádchou už bojujem druhý rok..každá malá ranka sa hneď zapáli..užívala som už mnoho antibiotík,no myslím, že po tých posledných je to omnoho lepšie..volali sa AUGMENTIN a teraz beriem OSPEN...no uvidíme čo prinesú ďalšie výsledky