Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

smiler

Mam aj ja toho zlaťaka.
Mozem nim nakazit clenov rodiny, alebo je pravdepodobne, ze som ich uz nakazil? V rodine mam aj deti a nerad by som vsetkych clenov nakazil. Uz ho mam mozno aj dva roky a objavil sa po operacii v rane.
Už viac ako mesiac som nachladený tak som zašiel ku krčnému. Spravil mi vyter z nosa a z neho bolo zistene, ze mam Staphylococcus aureus.

Silvia111

Nám sa osvedčilo na zlatého stafylococa koloidné striebro. Striekali sme ním nosné dutiny, robili výplachy hrdla aj užívali vnútorne. Prvý krát po neviem koľkých rokoch sme mali teraz výtery čisté.

anbusa

katuska,
určite chodza iným lekárom. Dozvieš sa mozno viac.
Mne pomohlo, ako som uz písala, ten eukalyptový olej. a na kožne problémy neemový prasok/mydlo/. ale ked to má pod kožou, to nebude stafylococom. To bude niečo zvnutra. Stafylococ robi problémy skor s dychaním a pripadne boli hlava častejšie.

katuska246

Prosím o radu, dcérka 4 ročná má po druhý raz SA v nose, predtým mala tiež v nose no po kontrolnom výtere tam nebol, no teraz sa jej k tomu vyhodila aj vyrážka na nohe ktorá sa jej rozšírila na kruh veľkosti asi 5x5cm a hnisalo jej to, dr jej dala Zinat antibiotiká na hrdlo a kožná jej dala nejaké antimikotické tabletky a potierať vodičkou sol.castelani a natierať 1x denne mastičkou Lotriderm. No ustupovalo jej to po 1-2 týždňoch, ale znova sa jej začali robiť vyvýšené vyrážky, tak som zúfalááá, či zájsť za iným lekárom, myslím že jej to robí ten stafylokok aureus, tei vyrážky cítiť pod kožou ako také hrčky, a tá kože je stále tmavšie sfarbená, ďakujem za každú radu :-)

anbusa

mne pomáha ten neemovy prášok aj eukalyptusovy olej, ked ho dycham , tak ma aj hlava pestane bolieť, zrejme má dobré účinky na prekrvenie hlavy

RNG

Eukalyptovy olej je znamy ako antimikrobialny prostriedok na vonkajsie pouzitie, na vnutorne je ale limitovany na mensie davky, lebo ma postranne ucinky, ktore pri vacsich davkach mozu skodit
www.nlm.nih.gov

RNG

neem je ciastocne antimikrobialny, dobry na rozne kozne problemy. Ale ani zdaleka nie tak ucinny, ako napr citricidal alebo koloidna strieborna voda.

anbusa

tak najlepšie mi predsa len zabera ten eukalyptus. Ta moja doktorka je ale mudra, fakt. Skončila s červeným diplomom a prišla mi na mnohé skryte zaležitosti, na ktoré iní neprišli.

jana, skus pre syna zohnat neemove mydlo. stoji okolo 2eur v obchode s ajurvedskymi liečivami.Mnohé dievčatá si ho chvalia, lebo ma protizapalové účinky na akne. Mne pomáha, ked sa mi začne tvoriť vyrážka voda z neemového prášku, ktorý mi dala kamaratka.

jana III

Dobrý deň.
Prosím o radu. Mám 12 ročného syna,ktorý ma SA v nose.On nemá problémy s hrdlom, ale sa mu na tele vyhadzujú také vyrážky,ktoré hnisajú / niečo ako abcesy/
Boli sme aj na chirurgii,kde mu to rezali
a čistili. Kožná nam dala masti a antib.
Keď ich prestal užívať znovu sa mu vyhodili tie vyrážky. ďalšie ant.mu už nechce lekárka-kožná dať. Poraďte mi ,prosím čo by mu pomohlo.

k.striebro

Najkvalitnejší druh koloidného striebra je Mesosilver z USA. Podrobnejšie info o tom čo to je a na čo všetko je to dobré nájdete na adrese autorizovaného dovozcu pre SR na:
www.koloidnestriebro.sk