Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

RNG

naxo, az budes mat tolko vzdelania, rokov a skusenosti ako ja, a to aj v alternativnej medicine, ktoru studujem z roznych lekarskych, tj nie laickych periodik znamych lekarov uz vyse 16 rokov, potom mozes kritizovat.
Nakoniec, kazdy si to moze sam najst na uvedenych zdrojpoch informacii, ktore som tu uz zoparkrat uviedol. Vyhladaj to pod menami , pripajam
Najlepsie je hladat podla znamych mien:
Linus Pauling, dr West, drJulian Whittaker, dr David Williams, dr Wiliam Campbell Douglas,dr Johnatan Wright,dr J. Roven, dr dr John A McDougall , publikacie ako Health sciences Institute a ine.
Alebo este lepsie, aby ste vedeli kde tie publikacie dostat, znovu pripajam
tu uvedene, na tomto fore:

Health Science Institute, ktory ma v poradnom

paneli 18 lekarov s velmi znamymi menami

www.hsibaltimore.com

.....

Second Opinion

Dr Robert Jay Rowen, predtym

Dr William Campbell Douglass

www.secondopinionnewsletter.com

......

Health & Healing

dr Julian Whittaker s kolektivom

www.drwhittaker.com

........

Alternatives for health-conscious individual

dr David G Williams

www.drdavidwilliams.com

.......

Journal of Natural Wellness

dr Robert J. Rowen

Healthy Resolve

P.O Box 467939

Atlanta, GA 31146-7939

.........

To Your Health

Dr Allan Spreen

dnes uz nevychadza dr Spreen je castou panelu

Health Science Institute

........

Health Allert

Panel lekarov okolo dr Bruce West

100 Wilson Rd. #110, Monterey, CA 93940

.......

Okrem toho mam desiatky knih a monografii

od roznych autorov(plnu kniznicu), kde sa tiez

obcas najdu ucelenejsie nove veci, ale nikdy

nie su tak nove, ako v horemenovanych

newsletters(lekarskych periodikach)

Inac si prekrocil hranice slusnosti a civilizovaneho spravania sa osobnym a naviac neodovodnenym utokom.

dixi-baba

no to je neuveritelne, takuto drzu reklamu si sem dat, este aj s webovou strankou. to je proti pravidlam, na to si treba zaplatit reklamu. je to nevkusne!

luther

Dobrý deň, ospravedlňte moju trúfalosť, ale tzv Zlatého stafylokoka - resp Staphylococcus aureus na našej klinike CENTRUM ZDRAVIA - ALTERNATÍVNA MEDICÍNA - Bardejov, riešime bežne. Najkratší čas za ktorý sme pacienta stafylokoka zbavili je 2 dni. Tj. 2 x polhodinové sedenie a je to preč. Samozrejme je to u každého individuálne ale zatiaľ sme ho dokázali zbaviť každého pacienta. Otázky vám odpoviem na alternativnamedicina.forumup.sk
viac info na -odkaz odstránený-

Miro123456

Dobry vecer,
No ja uz mam zo vsetkych tychto pripravkov dobry misung v hlave.Niekto preferuje striebro niekto gse.Niekomu neucinkuje ani jedno.Ale mozes este skusit ACS 200 co je pokrocile koloidne striebro.Podla vyskumu ma podstatne lepsi ucinok ako mesosilver(udajne doteraz najlepsie koloidne striebro) na MRSA.Ci to neni blud to nezarucujem a ci sa ta latka sprava v organizme podobne ako v labaku tiez nie.Takze neostava nic ine iba to skusit.Posielam link.Objednat sa to da aj z e-bay.

www.resultsrnaresearch.com

magatka

Dobry den! Moj priatel ma zlateho stafylokoka v kosti, ktoru mu ten bacil doslova rozoziera.Noha mu hnisa a hrozne boli. Uz to trva vyse roka a doktori si s tym nevedia dat rady. Prosim poradte, hrozi amputacia!

Lehanka

RNG, chcela by som sa spýtať, neviete, či sa koloidné striebro može užívať aj počas dojčenia? dcérka ma ešte len 4 mesiace a plne ju dojčím. Zistili mi zlateho staf. v hrdle a dvojročnej dcérke v nose. na tvári mam aj silne zapalené vyrážky.

RNG

smiler, stafylokok zlaty je bezna bakteria, telo ju vie bez problemov zlikvidovat, ak sa nahodou z povrchu dostane dovnutra. Ale je jedna nebezpecna forma, ktoru lekari nazyvaju MRSA, ktora ked sa dostane do ran, neposobia na nu bezne aj silne antibiotika a at je ta nebezpecna, o ktorej sa tu vlastne hovori. nie bezne formy.

smiler

Nemusite mi odpovedat....uz som si vo fore zistil, ze ho ma bezne az 30% ludi, a ze sa s nim stretol mozno kazdy. Vela ludi sa s nim stretlo a o tom ani nevie a zije bez problemov.