Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa
Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
ahoj rng, chcem sa opytat na mesosilver, ci je to naozaj ucinne, aky mas na to nazor? dakujem
naxo, az budes mat tolko vzdelania, rokov a skusenosti ako ja, a to aj v alternativnej medicine, ktoru studujem z roznych lekarskych, tj nie laickych periodik znamych lekarov uz vyse 16 rokov, potom mozes kritizovat.
Nakoniec, kazdy si to moze sam najst na uvedenych zdrojpoch informacii, ktore som tu uz zoparkrat uviedol. Vyhladaj to pod menami , pripajam
Najlepsie je hladat podla znamych mien:
Linus Pauling, dr West, drJulian Whittaker, dr David Williams, dr Wiliam Campbell Douglas,dr Johnatan Wright,dr J. Roven, dr dr John A McDougall , publikacie ako Health sciences Institute a ine.
Alebo este lepsie, aby ste vedeli kde tie publikacie dostat, znovu pripajam
tu uvedene, na tomto fore:
Health Science Institute, ktory ma v poradnom
paneli 18 lekarov s velmi znamymi menami
.....
Second Opinion
Dr Robert Jay Rowen, predtym
Dr William Campbell Douglass
www.secondopinionnewsletter.com
......
Health & Healing
dr Julian Whittaker s kolektivom
........
Alternatives for health-conscious individual
dr David G Williams
.......
Journal of Natural Wellness
dr Robert J. Rowen
Healthy Resolve
P.O Box 467939
Atlanta, GA 31146-7939
.........
To Your Health
Dr Allan Spreen
dnes uz nevychadza dr Spreen je castou panelu
Health Science Institute
........
Health Allert
Panel lekarov okolo dr Bruce West
100 Wilson Rd. #110, Monterey, CA 93940
.......
Okrem toho mam desiatky knih a monografii
od roznych autorov(plnu kniznicu), kde sa tiez
obcas najdu ucelenejsie nove veci, ale nikdy
nie su tak nove, ako v horemenovanych
newsletters(lekarskych periodikach)
Inac si prekrocil hranice slusnosti a civilizovaneho spravania sa osobnym a naviac neodovodnenym utokom.
no to je neuveritelne, takuto drzu reklamu si sem dat, este aj s webovou strankou. to je proti pravidlam, na to si treba zaplatit reklamu. je to nevkusne!
RNG ty si strasna pliaga, sarlatan a nedouk, to je katastrofa...ale nech no...ked ti veria nech ti veria
Dobrý deň, ospravedlňte moju trúfalosť, ale tzv Zlatého stafylokoka - resp Staphylococcus aureus na našej klinike CENTRUM ZDRAVIA - ALTERNATÍVNA MEDICÍNA - Bardejov, riešime bežne. Najkratší čas za ktorý sme pacienta stafylokoka zbavili je 2 dni. Tj. 2 x polhodinové sedenie a je to preč. Samozrejme je to u každého individuálne ale zatiaľ sme ho dokázali zbaviť každého pacienta. Otázky vám odpoviem na alternativnamedicina.forumup.sk
viac info na -odkaz odstránený-
Dobry vecer,
No ja uz mam zo vsetkych tychto pripravkov dobry misung v hlave.Niekto preferuje striebro niekto gse.Niekomu neucinkuje ani jedno.Ale mozes este skusit ACS 200 co je pokrocile koloidne striebro.Podla vyskumu ma podstatne lepsi ucinok ako mesosilver(udajne doteraz najlepsie koloidne striebro) na MRSA.Ci to neni blud to nezarucujem a ci sa ta latka sprava v organizme podobne ako v labaku tiez nie.Takze neostava nic ine iba to skusit.Posielam link.Objednat sa to da aj z e-bay.
Dobry den! Moj priatel ma zlateho stafylokoka v kosti, ktoru mu ten bacil doslova rozoziera.Noha mu hnisa a hrozne boli. Uz to trva vyse roka a doktori si s tym nevedia dat rady. Prosim poradte, hrozi amputacia!
RNG, chcela by som sa spýtať, neviete, či sa koloidné striebro može užívať aj počas dojčenia? dcérka ma ešte len 4 mesiace a plne ju dojčím. Zistili mi zlateho staf. v hrdle a dvojročnej dcérke v nose. na tvári mam aj silne zapalené vyrážky.
smiler, stafylokok zlaty je bezna bakteria, telo ju vie bez problemov zlikvidovat, ak sa nahodou z povrchu dostane dovnutra. Ale je jedna nebezpecna forma, ktoru lekari nazyvaju MRSA, ktora ked sa dostane do ran, neposobia na nu bezne aj silne antibiotika a at je ta nebezpecna, o ktorej sa tu vlastne hovori. nie bezne formy.