Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok

Príspevok v téme: Zlatý Staphylococcus aureus – stafylokok
IvanBA

Mam zlatý stafylokok. Zistili mi ho v juli,ale som sa nedostal k lekárke, kde bol vysledok až teraz.Poťiaži mam viac ako dosť,je to a iminite.Pil som v auguste- tolko tu popisovaný GSE - 5 dní 30 kvapiek GSE a potom menej ešte asi 6 dní, lebo som mal poťiaže so žalúdkom.Aj som si kloktal roztokom GSE,ale nič z toho.Poťiaže ako je nadcha, zatekanie do hrdla šteklenie, škrábanie v krku , výrážky, bolesti pier zvnutra a herpes sa točia dookola.
Teraz užívam 3 deň ATB-UNASYN, vitamínové doplnky,PROBIO-FIX 2x1.
denne.
Vie mi niekto poradiť, kto sa z tejto pliagy vyliečil ? Je mi jasné, že niečo v organizme asi stále ostáva.Na internete je o tom vela, aj doplnkou . Ja by som najradšej chcel radu od toho kto sa

RNG

A aby som nezabudol, masivne davky probiotik, lebo tie nam vyrabaju hromady nespecifickych protilatok, ktore pomahaju znicit rozne patogenne kultury, aj tie, ktore su atb rezistentne
Jedna z chyb klasickych atb je prave, ze nam znicia nase pomocne dobre bakterie v tele a tym podstatne oslabia imunitu a obranu tela.To spravne brany roztok citricidalu nespravi, lebo selektivne nici mnohe skodlive bakterie viac, ako dobre.

RNG

Nuz ked sa ti ta infekcia stale vracia, tak asi ti nezabrali tie lieky dostatovne, aby ju kompletne vyhubili, vsakze.
Ak mas to nestastie, ze mas kmen stafylokoka zlateho odolneho na antibiotika(v literature je to oznacovane ako MRSA) tak na ten je veru augmentin kratky, pozri na www.idph.state.il.us
Polystafana je vytazok zo streptokokov a teoreticky by mal telo stimulovat k zvyseniu vyroby protilatok proti streptokokom vseobecne. Nakolko to pracuje prave na MRSA som nikde nevidel skumane, len tvrdenie , ze by to malo pracovat od vyrobcu tohoto lysatu. To samozrejme, mi nestaci, ved ten ma zaujem svoj vyrobok predat
inac info na tento vyrobok je na -odkaz odstránený-
Nic podobne som nevidel nikde inde, takze tento bakterialny anatoxin asi nie je az tak ucinny, inac by nan velke farmaceuticke spolocnosti uz davno skocili. Jedinu zmienku o nich som nasiel z ruskych pramenov od vyskumnikov Alexandrov, Akatov, Semenova a Vasiliev.
Ziadne zmienky zo zapadu a to mi je velmi podozrive.
Ja veru skor doverujem osvecenemu citricidalu na tento problem, pripadne antibiotikam specificky ucinnym na MRSA

Z hladiska organizovanej mediciny pozri napr na
findarticles.com
kde popisuju tuto infekciu a aj prostriedky proti nej.

zuseko

Ahojte všetci aj ja mám staphylokoka aurerusa.Prejavuje sa mi abcesmi ktoré sú zapálene plne hnisu ale dosť hlboko pod kožou.Vždy mi to musia rezať na chirurgii a čistiť.až keď to mám tak mi nasadia antibiotika Augmentin ktoré mi zaberajú.Je to niečo s imunitou keď sa to aktivuje.Pražská firma SEVAPHARMA vyrábala injekčný roztok POLYSTAFANA ktorý prestali vyrábať a to je chyba.Pichal sa 2krát týžd.Je to roztok presne určený na toto ochorenie!!!Je dôležitý a žiaľ nedostupný

Inuška

Cawte ludia..minuly tyzden mi zistili ze mam toho Zlateho Stafylokoka..naprv som to mala len v oku..potom sa mi to rozsirilo do dutin a teraz to mam všade.. co mam robit :( nic nezabera..

RNG

Koloidne striebro sa znacne znehodnoti v zaludku, pre to ho neodporucam na cele telo, len na nos, oci, hrdlo,a zaludok, kde je vynikajuce.
Na zlateho streptokoka, vcitane toho, co je odolny na antibiotika(MRSA) tu odporucam citricidal(vyrobca BioChem research =60%, 35 kvapiek na liter vody alebo GSE z NutriBiotic, 33%, 60 kvapiek na liter vody)
Pozor na rozne napodobneniny, dnes je ich na trhu plno a neobsahuju specialne aktivovany vytazok z grapefruitovych semien. Bez aktivacie je ucinok toho vytazku zo semien len velmi maly, to bolo predmetom patentu na citricidal firmou BioChem research, kde zvysili aktivitu az 33 krat na mnohe mikroby.
Takze pozor na rozne ine znacky schovavajuce sa casto aj pod menami ciricidal a GSE od inych vyrobcov, alebo na Slovensku citrovital.

nathália09

Ahoj RNG
zistili mi zlatého stafylokoka.Predpísala mi lekárka antibiotika,ale nejak mam strach,že nezaberú.Asi pred mesiacom som bola velmi prechladená a mala som v moči krv -na 3hviezdičky,či ako sa tomu hovorí.
Dali mi antibiotiká,ktoré mi pomohli,ale potom ked som bola na kontrole mi zistili toho zl.staf.

Moja otázka:

Zaujíma ma to koloidné striebro,kde si ho mám objednať,a akú dávku použiť,aby to zabralo.
A ešte potrebujem vedieť,či nemožem nakaziť manžela,ked prevádzame orálny sex.
Ďakujem pekne za odpoveď.

RNG

Nuz vsetky koloidne a ionicko koloidne striebra su ucinne. Reklama na Mesosilver je znacne prehnana a dost nepresna/zavadzajuca v snahe potlacit konkurenciu.
Co mi na tom produkte vadi je jeho zafarbenie. Ciastocky pod 200 nanometrov su neviditelne a koloid len s takymi ciastockami je absolutne krystalovo cisty.
Takze neviem ako je to s ich tvrdenim, ze maju len ciastocky 0.65 nanometrov velke.....
Ja sam si vyrabam ionicko koloidne striebro, podla mojich skusenosti je velmi ucinne na virusy, pokazeny zaludok a podobne.Vyrabam to od 5 do 30 ppm merane vodivostou, kde sa meraju len iony, lebo neutralne ciastocky sa daju zmerat len vahove, po vysuseni roztoku.
To som aj spravil raz a nasiel som zhruba 2 x tolko vahove striebra, nez mi citanie vodivosti naznacovalo. Tj v mojom pripade, vodivostne merane 20 ppm bolo vlastne 40 ppm takze som mal 50% ionov a 50% nanocastic.
Iony su najmensie a najaktivnejsie, , male ciastocky pod 2 nanometre prechadzaju cez bunkove steny, ovela vacsie sa ani neabsorbuju a ich ucinnost je len v traviacom trakte, aj to dost mala, lebo ich povrch vzhladom na vahu je dost maly.