KTO SA LIECIL AKNENORMINOM ALEBO ROACUTANOM? AKO PREBIEHALA LIECBA..PRVE ZLEPSENIE??? MOZEME VYMENIT AJ FOTKY NA POROVNANIE PLETI... MOJA ADRESA- kejoo1@azet.sk
Aknenormin?
Platnička - 1.x som ho brala 4mesiace všetko bolo super ale po dvoch rokoch sa mi problém vrátil tak mi ho kožná dala znova ale na 6 mesiacov. V januári som skončila liečbu a zatial všetko OK a krém pri liečbe som používala Excipial krém je ho dosť, nie je drahý a je určený na dysseboroický typ kože-odporúčam :) La roché je tiež určite dobrý ale určite ovela drahší :(
gloss: tak to si dost dlho brala, mne to dala na 8 mesiacov a medzitym mi da cez leto pauzu. odporucila mi krem na tvar La Roche-Posay..Anthelios.
ja som aknenormin brala 2x s odstupom cca 2 rokov a tiež mám trochu strach, že sa mi pleť zhorší ale kožná ma ubezpečovala, že ešte nemali recidívu po 2.liečbe tak dúfam, že nebudem výnimka :D ono je potom doležité si vybrať na tvár pleťový krém najlepšie natural bez parabénov, lahký a na citlivú pleť :)
Dakujem ihla za odpoved, dufam, ze to tak bude :)) lebo kebyze neberiem aknenormin, tak viem na 100%, ze po vysadeni antikoncepcie sa zas zhorsi...a nevie niekto ako to je s alkoholom? nemoze sa vobec uzivat?
Platnicka
Ja myslim, ze vysadenim antiny sa ti po tych druhych liekoch nezhorsi. Ja mam roaccutan teraz - no poviem ti, ze sa bojim, co bude, ked ho vysadim. Aku budem mat plet :(
Ahojte beriem antikoncepciu a aknenormin. Viem, ze uzivanim antikoncepcie sa mi plet zlepsi, ale po vysadeni antikoncepcie sa mi strasne zhorsila. Ked teraz beriem sucasne aknenormin a antiko., tak po par rokoch vysadenim antikoncepcie sa mi uz plet nezhorsi? alebo to zas budem musiet liecit? mate s tym niekto skusenost? Dakujem
od koľkých rokov sa môže používať ten Aknenormin?
Ucinok lieku Aknenormin je u kazdeho individualny. Dost podstatne je o aky druh akne ide. Ak je prejav akne miernejsi, vysledok je badatelny skor. Ak je to vsak horsie treba chvilu vyckat. Vysledok sa ukaze. Ja som na Aknenormin reagoval takto: Prve dva dni svrbenie pleti. Neskor zhorsenie akne, suche usta a sucho v nose. Tie suche usta pretrvavaju. Momentalne je to v poriadku. Plet sa zlepsila.Akne sa stratilo.Aknenormin uzivam treti tyzden. Treba byt trpezlivy. Oplati sa tuto liecbu podstupit. Nic to nestoji
preco by mal niekto platit 10eur za aknenormin, ked si ho moze predpisat u koznej za 18centov?