Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aknenormin?

Ivka22222

Ahojte Ludia, ja to beriem 7 dni a za tych 7 dni ma to uplne vysusilo, kvapkam si kvapky do oci kazdu hodinu a stale citim ake su neprijemne suche, mam vazne obavy lebo nosim sosovky, bolia ma krize a som podrazdena, neprijemna k ludom. myslim ze s tym skoncim. Mam aj oslabenu imunitu mozno preto sa mi prejavili hned vedlajsie ucinky, bojim sa co bude dalej. Vlasy som si umyvala kazdy den ale teraz su uplne splasnute a cely den mi elektrizuju, neviem ci to bolo horsie predtym alebo teraz

gabuniak

aknenormin som bral asi pred rokom, akne sa mi zlepsilo ale radsej chcem aby sa mi vratilo!!!! mozno je to nahoda ale ja to pripisujem tomuto lieku. citim sa ako by som mal 70, stava sa so mna impotemt. myslim ze tento liek mi znicil tie spravne hormony!!stracam chut na sex ktory som mal tak rad!! mam iba 24!!!!!!!!!!!!! moja rada: NEUZIVAJTE!!!!!!! aspon chalani.

uško

Ahoj posle mi niekto denik s fotkami ako prebiehala liecba aknenorminom u vas ja ho beriem uz mesiac a nieake pozitivne ucinky som nespozoroval... okrem toho ze mi extremne schnu očia pery aj nieako hmlisto vidi-ked si ho zoberiem po obede ale rano je to uz ok... idmed@azet.sk

vidi

problem.oci - frajer mojej kamosky bol na laser, vysolil za to 200€ a velmi mu to nepomohlo....mne kozmeticka hovorila aj o chemickom peelingu a este nejakych technikach ako sa daju odstranit jazvy...a co sa tyka tych fliackov tak to ti asi zmizne samo si myslim, mne tak hovorila kozna...

Eastern

Ja to už beriem cez 75 dni, a posledne 4 dni mam bolesti v bruchu. Nevadia mi až tak. Akoby sa mi chcelo vracať, no nevraciam. Len nutkania mam. Neviem čo to je :(

problem.oči

Ahojte mam 16 rokov, ja som 5 mesiacov po liečbe aknenorminom, prosím vás, je podla vas normalne ze sa mi občas urobia na tvari aj zapalene procesy akne?..neviem ci je to stravou, alebo trebars nastupom menstruacie... neviem naozaj, dufam ze sa mi nevracia to co som mala pred liecbou..., ale spytat som sa chcela aj to, ci mate po liecbe problemy s ocami?..ako vidim normalne,vsetko ok, ale musim si kvapkat do oci,lebo ma stipu,akoby ich mam vysusene, na ocnom mi povedala ze mam oci v poriadku,ale nehccem si furt kvapkat,lezia mi to na nervy... , a myslite ze ked je 6 mesiacov doba hojenia po liecbe,tak po tych 6tich mesiacoch mozem podstupit trebars aj laser?..lebo mi zostali drobne jazvicky, a fliacky... mala rada, ak už uzivate aknenormin, nevytlacajte sa, budete neskor banovat, papa

atusiatko

ahojte.ja som zacala pouzivat aknenormin minuly rok a uz mam nastasie za tym.zo zaciatku to bolo strasne.pretoze som mala akne vo velmi zlom stave uz roky.lekarka mi najprv dala zineryt,ale to nepomohlo..a ked som zacala uzivat aknenormin,zacala mi velmi schnut pokozka..a zhorsovalo sa to.preplakala som hodiny a hambila som sa vyjst na ulicu.trvalo niekotko mesiacov kym sa zacali ukazovat vysledky.ku koncu liecby som neverila vlastnym ociam.a vsimol si to kazdy.si ma prezerali a chvalili.bol to uzasny pocit.takze stalo to za to vytrpiet si..momentalne mam od akne pokoj,aj ked sem tam mam mastnejsiu plet.pouzivam loreal cistiaci peeling.a je to super..

blond86

Alkohol je na každom z nás, teraz by som nedala do úst ani kvapku,ale keď som brala ako 18ročná, občas som si dala a pri konci mi to riadne prepínalo. Myslím tak, že keď som si vypila, bola som občas nepríčetná, zlá, nervózna...

vidi

k.i.d - ja berem aknenormin uz treti tyzden a sa mi to uz fakt zacina lepsit.....tie suche pery sa daju v pohode zvladnut a vobec na nich ani nie je vidno ze su suche , teda aspon u mna ked si ich mastim, oci nastastie nemam suche (toho som sa bal lebo nosim sosovky a nechcem nosit kvoli liekom okuliare)...a este mam suchy nos ale to si len davam kvapky aj to len preto lebo som z neho krvacal....a este ma aj obcas boli chrbat, ale nie je to nic strasne, to len ked som zohnuty a sa vystriem :D ....akurat by mi mohol niekto napisat ci tomu neprekaza alkohol , lebo som to vcera trocha prehnal....a v pribalovom letaku nie je nic napisane o alkohole...