KTO SA LIECIL AKNENORMINOM ALEBO ROACUTANOM? AKO PREBIEHALA LIECBA..PRVE ZLEPSENIE??? MOZEME VYMENIT AJ FOTKY NA POROVNANIE PLETI... MOJA ADRESA- kejoo1@azet.sk
Aknenormin?
caute vsetci tak...ja som bral aknenormin 3 tyzdne pocas tych 3 tyzdnoch som prestal dobre vidiet mal som cudne stavy ako keby som to nebol ja a ked som tie lieky zapil jednim pivom tak som bol dost mimo este asi tyzden-neprehanam teraz beriem dalacin
a srat na nejake akne v zivote su aj dolezitejsie veci hlavne ze mi uz neni s tych debilnych liekou zle (pred troma rokmi som uzival roacutane ale okrem suchych pier a krvacania z nosa mi nic ine nebolo)
nejake skusenosti este ???
dakujem moja...upokojila si ma a dam sa na to...len ta moja dotooore...trosku je sibiryby...... :)
AHOJTE!TAKZE AKNENORMIN BEREM UZ TYZDEN A NIE JE TO VOBEC ZLE,TEDA ZATIAL.PRVE 4 DNI MA TROSKU BOLELA HLAVA (ALE NEVIEM CI TO NEBOLO Z TOHO ZE SOM POCTIVO STUDOVALA LETAK A NAINFIKOVALA SOM SA XIXI) ALE INAK NIC ZLE TO NIE. SUCHE PERY TO ANO ALE ZAS KTORA BABA NEMA PO RUKE BALZAM HMM?A VOBEC TO NIE STRASNE A CO SA TOHO TEHOTENSTVA TYKA TAK TO NEMA ZIADNY VPLYV NA BABO PO DOUZIVANI LIEKOV.LUDIA POZORNE CITAJTE LETAKY A NEVERTE VSETKEMU CO VAM NIEKTO NAKECA. DRZIM PALCE...:O)))
halo haloo,nikto nic ?
ludia,ja sa toho strasne bojim..dnes som bola u koznej a ta ma tak vystrasila,ze to pomaha atak,ale ze na tehotenstvo to ma zly vplyv,ale to do buducna,ci ako?a tie suche pery,oci,bolesti klbov ci co mi spominala..stoji to za to? ci prehanala,da sa to zvladat ?ta sucha plet je taka sucha,ze sa neda na nu dat ani make up? ja som ozaj vykolajena po dnesku,tak poradte plis