Aknenormin?

punk_zero

Mne pery zacali schnut az o takych 7-8 dni. Cital som, ze niektorym uz vyschli uz na druhy den. Tak som len chcel vediet, ci nieje nejaky problem v tom. Akurat prvy tyzden po brani sa mi vyhadzali vyrazky. To som vedel, som rad ze funguje ten liek. Inac ja mam tiez zvyseny cholesterol tak sa bojim... Ja beriem denne 40 mg aknenorminu. 1 tabl rano a jedno na obed. Inac o tej diete mi napis viac, co si jedla a co si nejedla. Dakujem vopred

tannia

ahojte, po liecbe aknenormin sa ozyvam opat...ubehli dva mesiace, co som ho dobrala.. musim napisat, ze s velkym uspechom.. zatial sa akne ziadne neobjavilo a dufam, ze uz ani nikdy neobjavi...dlhe roky som s nim totiz bezuspesne bojovala..
ak mate niekto zaujem, poslem dennik, ktory som si robila pocas liecby s prilozenymi fotografiami..

lucynka1994

aknenormin beriem 3 mesiace a ešte 3 ho brať budem... mám 16 rokow a akné mám asi od 12tich ... asi po mesiaci užíwanie aknenorminu sa mi akné na twári i rukách zlepšilo, po asi dwoch mesiacoch sa mi už vôbec nerobia pupáky ani čierne ani biele... tvár mám uplne bez jedineho pupáčika len jediné čo ma štve je že sa mi wysušili pery a aj keď si ich stále balzamujem tak to nepomáha... na chrbte mám už len jazwičky ktoré si musiím poopalowať na slnku...
takže odporučam aknenormim každému, kto má s akné dosť welké problémy :)

090876543210

Volám sa Nina a mám 16 rokov. Akné mám už svojich 10 a cítim sa hrozne avšak mám ich trocha aj dedičné ale zatiaľ ich mali v našej rodine iba chlapi a ja som baba. Tak vôbec neviem prečo ja? Všetci sa na mňa dívajú a ja sa hanbím. V lete chodím ako v zime, pretože akné mám na celom tele. Bohužiaľ.......Ale viem že Aknenormin sa môže používať od 18 rokov. Ale ak rodičia súhlasia aj skôr. No nemôžeš chodiť po slnku, piť alkohol a otehotnieť v čase liečby. Bojím sa vedľajších účinkov. Tabletky sú svinstvo a neviem či chodenie po slnku mi nezabráni v mojich záľubách a alkohol čo oslavy rodinné? Ale či budem mať môcť deti ak sa mi z tabletiek pobláznia hormóny. Som ešte mladá. Deti chcem mať. Síce som v puberte. Ale vôbec sa to nezlepšuje len to ide ide ide a ťahá sa to ďalej ako ďaleko. No a vôbec neviem či mi to po puberte zmizne. Nejaký chalan slušný si ma určite nevšimne a povie že som škrata a všetky kamarátky a baby čo stretávam sú krásne. Kozmetičky sa bojím.Ale umývam sa stále a krémujem. Už to nevydržím. Tie komplexy a rôzne divné pohľady. Psychika.......Ale nechcem si zničiť zdravie tabletkami. Poraďte mi prosím. :D

Katrinaaa

platnicka: alkohol sa nesmie pouzivat a to nielen pri aknoznej pleti, ale vseobecne. velmi vysusuje kozu a ta reaguje tak, ze velmi rychlo vytvori velmi vela mazu. a koza je este mastnejsia ako predtym.

gloss

platnička - ja nepijem, takže ma to ani nezaujímalo :) ale v príbalovom letáku by sa o tom malo písať...preštuduj