KTO SA LIECIL AKNENORMINOM ALEBO ROACUTANOM? AKO PREBIEHALA LIECBA..PRVE ZLEPSENIE??? MOZEME VYMENIT AJ FOTKY NA POROVNANIE PLETI... MOJA ADRESA- kejoo1@azet.sk
Aknenormin?
ahojte , ja beriem aknenormin teraz tretí týžden a už mám úpne vysušené pery až krvané nič na to nepomáha . Uź som stihla mať aj 2 kútiky , bolí ma chrbát , krváca mi z nosa ale inak je vidiet že zaberá pleť sa mi vyčistuje už konečne ;-)
ja mam zapal potnych zliaz. to unemna ze mi hnisaju obydve pazuchy. tvoria sa mi velke vredy pod pazuchami aj na stehne a okolo konecnika. prave mi jeden vysiel na chrbte.dost nechutne mokva to je to neprijemne. ale co sa da robit. neviem ci to s tym suvisi aj aj na penise sa mi spravili take male vriediky. uzival som aj natibiotika aj aknenormin nic . teraz mi dali roaccutan som zvedavy na vysledok. ma niekto podobne problemy akoja??... pravdepodobne to bude riesene chirurgicky nic ine mi neostava
Ivka22222 vydrž to, ja som prežívala to isté čo ty opisuješ, tiež nosím šošovky, no zvládla som to, kríže ma tiež boleli a vlasy som si ani nemusela umývať také boli suché, dalej suchá sliznica, tvár, oči, pery, ale potom som si zvykla. Liečba u mna trvala 7 mesiacov a to aj cez leto, ale netrápila som sa tým, prežila som a pleť mám stokrát krajšiu, už sa teším kedy budem môcť ísť na nejaké kozmetické ošetrenie :)))
Mňa trápilo akné od puberty az do 35!!! rokov. Nepoznala som ten pocit mať čistú pleť, ale aknenormin to zmenil. Na jednej strane viem, že sú to dosť nebezpečné tabletky pretože tých nežiadúcich účinkov majú asi viac ako tých žiadúcich a každý si musí zvážiť či sa na to dá. Mne našťastie zabrali. Dnes mám pleť OK, ale problémy s očami mi ostali a tiež sa mi robia často herpesy, ktoré som nikdy nemala. Som 2 roky po liečbe. Modlím sa, aby sa to nevrátilo, lebo aj keď výsledok je super, druhýkrát by som sa na to asi už nedala...neviem. Boj farmaceutických spoločností je bezohľadný a bežne sa registrujú aj veľmi málo odskúšané lieky a niektoré nebezpečné účinky sa preto môžu objaviť aj oveľa neskoršie a toho sa bojím.
kludne ho posli :-)
Mám 21 rokov a už 6 rokov trpím akne. Vyskúšala som už všetko od domácich receptov, v podobe žihľavového čaju, rôznych obkladov, všetky možné lokálne antibiotika, kadejake krémy a maste, brala som Prednison, užívam aj Diane 35, vystriedala som už 3 doktorky, posledná mi predpísala Aknenormin, no po 5 mesiacoch liečby stále nezabral. Stav sa mi skôr zhoršuje. Problém je v tom, že stále sa mi tvoria nové cysty, ktoré sa časom zapália. Ak niekto vie o nejakej, akejkoľvek, možnosti, ktorá by mi mohla pomoct dajte vedieť. Ďakujem.
Ahojte Ludia, ja to beriem 7 dni a za tych 7 dni ma to uplne vysusilo, kvapkam si kvapky do oci kazdu hodinu a stale citim ake su neprijemne suche, mam vazne obavy lebo nosim sosovky, bolia ma krize a som podrazdena, neprijemna k ludom. myslim ze s tym skoncim. Mam aj oslabenu imunitu mozno preto sa mi prejavili hned vedlajsie ucinky, bojim sa co bude dalej. Vlasy som si umyvala kazdy den ale teraz su uplne splasnute a cely den mi elektrizuju, neviem ci to bolo horsie predtym alebo teraz