Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
ako tak pozeram, mame tu dalsi priklad toho, ze za anorexiou sa skoro vzdy skryva problem matka - dcera.
nie baby nerobim si z vas srandu nemam dovod,mama sa tiez vola ivana.priamo tu pisala z dvoch nickov ivana2411(te je z azetu)a vizi.
To je fakt divne, podla vsetkeho je aj registrovana na pokeci :-)))
Ivana178...preco ma tvoja "mamina" v e-maily tvoje meno? Nie si to nahodou ty? Pocuvaj to je divne, robis si z nas srandu dievca??
gabi333-druhovi mojej mami nevadi ze nic neurobim doma ale mu vadi to ze som stale este tu,vies?tak o tom to je.nepotrebujem ziadneho psychologa a ako si radila ze si mam najst pracu aby som nebola doma tak to robim aj bez toho.vies moja ako sa hovori vsade dobre doma najlepsie?tak u mna to plati presne naopak.takze nemam problem sa stratit z domu.ja psychiku naozaj nemam slabu keby som mala tak uz tu niesom po tom vsetkom,vies prave moja mama bere lieky na nervy,tak neviem ci sa jej to pomotalo.viem ze sa tu snazite poradit pretoze ste dacim presli,dakujem za to.ale ono sa to aj tazko radi ked clovek nevie co je naozaj pravda,ze?
ahojte,ja som dcera tejto maminy a chcela by som aj ja daco povedat,uznavam ze sa mama o mna boji,ja s mamou ale nemam moc dobry vztah a preto nevie ake mam ja problemy,nemam dovod sa jej spovedat a uz vobec ju ziadat o pomoc ci radu.nemyslim ze potrebujem psychiatra pretoze mam ludi ktorym sa mozem zdoverit a viem ze oni mi vzdy dobre poradia.pisala som sem lebo som chcela vediet ako to je so mnou,ale zato ze malo jem neznamena ze som anorekticka.ako pisala s tym jej druhom sa naozaj od srdca neznasam.moja mama je slepa a veri len jemu.isto to z vas niekto zazil ze dcera bola najhorsia a mamin priatel ten najlepsi.no ale uznajte,ako sa asi moze spravat dlhorocny alkoholik?lucia87 dakujem ze si sa snazila poradit mojej mame ale naozaj nepotrebujem ziadne lieky a ani psychiatra.ale aj snaha sa ceni.je tazko to vysvetlovat cudzim ludom ktory nevedia ako to u nas funguje ale ti co vedia im staci.mama straca pojem co je realita a veri len jednemu cloveku a vidi sa v mojich mladsich surodencoch ktori vraj nebudu take ako my dve.hm,ale je to presny opak.odisla od nas mladsia sestra a uz sa nevie dockat kedy odidem ja ako stihla podoktnut jednej mojej naj kamaratke.myslim ze toto ale bolo stejne zbytocne pretoze kazdy uveri mamke a nie dcere.heh,je to smiesne.ale co uz...
vizi.chapem,ze mas prirodzenu a matersku obavu o dceru.ty ju poznas najlepsie.len jednu vec dovol.dcera je nezamestnana a ako hovoris ,nic ju nebavi,nevladze.a je nesamostatna.moja skusenost-zivot v zahranici je najlepsia skola do zivota.tiez sm nebola z tych najpriebojnejsich.a tiez sa mammina o mna bala.a tiez si ma nevedela predstavit v zahranici.jedine comu verila,,ze som zodpovedna.uz som druhy rok v zahranici, mam pracu o ktorej som snivala.priatela.svoj zivot.a mamina sa tomu len smeje ako mi neverila.len ty poznas svoju dceru najlepsie.ale nikdy nepodcenuj:-).ak sa jej nebude darit v zahranici,tak sa vrati.a eset.je ine ked tam ide sama/ako ja/a aine ked ides kamaratkou/.
a co brani 20 rocnej dcere aby isla do cudziny???
Chcem reagovat na vas prispevok.Vasa dcera by mala navstivit dobreho psychologa.Je to vsetko z psychiky,ktoru ma slabu.Tym,ze si bude nahovarat,ze nevladze nic sa jej nechce,tak nic nevyriesi.Neviem ako vychadza s vasim druhom,ale su rodiny v ktorych je to naozaj perne.Mam tiez otcima a prezila som vela zleho,tak viem o com to je.Raz je to mamin druh a neurobi s tym nic.Ak si mama s nim rozumie.Mozno mu len vadi ze ked je unavena tak nic neurobi,nepomoze vam on nevidi,ze nevladze.Mala by si pohladat aspon brigadu alebo robotu.Pojde medzi ludi pride na ine myslienky.Bude viac z domu prec zarobi si aj to je jedna vec,ktora ju trapi,ze nema prijem.Musi sa postavit na nohy a hlavne zacat jest.pomaly dalej zajde.Musi sa zacat pravidelne stravovat po menej a viac.A to ju postavi na nohy.Prajem vela stastia.